Matt Murdock
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 5,567
Olum sipariş ne ara havaalanına gitti
Hocam ss atarmisin aldığın fiyatınApex prodan 130tl fazlaydı hiç iptal etmiyorum o zaman. Vergi dahil pro 614 apex 744 idi hiç uğraşmıyorum
SS atarmisin aldigin fiyatınproyu aldim vergisiz 400e geldi konuyu açan arkadaşa teşekkür ediyorum pişman etmez umarım
Kargodaylenmi iade etmişAga 50 tane konuşma yaptım sadeve attığım görseli atıp aradaki farkı istedim onlar komple iade etmiş
Uçaktaydı en son o sıra iptal ettiler nasıl oldu anlamadımKargodaylenmi iade etmiş
Birde geri iade etmenize gerek yok demiş ama ürün uçakta gelme ihtimali olur mu acabaKargodaylenmi iade etmiş
Hocam ss atarmisin aldığın fiyatın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
SS atarmisin aldigin fiyatın
Hocam ss atarmisin aldığın fiyatın
Kalitesi nasıl. İyi bir marka kullandıysan kıyaslar mısın? Gif falan koyunca güzel duruyor mu ekran.2 aydır kullanıyorum, Apex'i. Soru sorabilirsiniz.
İadeyi yapabilirseniz tüm konuşmayı özelden atabilir misiniz?Hocam ss atarmisin aldığın fiyatın
ekran görüntüsünü atar mısın kral birde nasıl aldınproyu aldim vergisiz 400e geldi konuyu açan arkadaşa teşekkür ediyorum pişman etmez umarım
birde link atar mısın satın aldığın kral
Gelir. Yollamazlar geri.Birde geri iade etmenize gerek yok demiş ama ürün uçakta gelme ihtimali olur mu acaba
Gelir gibi düşünüyorum çünkü temu direk kargoda ki hatta gönderdiği ülkeden çıkan ürüne müdahale edemezGelir. Yollamazlar geri.
Edemezden ziyade etmezler çünkü yola çıktıktan sonra iptal etmek diye bir şey yok. Alıp anca sen geri gönderebilirsin. İlginç şekilde paranı geri yollamışlar. Yakın zamanda havalanacağı için de gelecek büyük ihtimal. Gümrükten geri döner mi bilmiyorum o kadar taşıma masrafına girmezler galiba.Gelir gibi düşünüyorum çünkü temu direk kargoda ki hatta gönderdiği ülkeden çıkan ürüne müdahale edemez
Ürün 27'si uçaktaydı öyle kalmış büyük ihtimalle gelecek eğer gelirse bir başka sipariş vereceğim zaman 300-400 ağaç dikmek için bağışlarım artıkEdemezden ziyade etmezler çünkü yola çıktıktan sonra iptal etmek diye bir şey yok. Alıp anca sen geri gönderebilirsin. İlginç şekilde paranı geri yollamışlar. Yakın zamanda havalanacağı için de gelecek büyük ihtimal. Gümrükten geri döner mi bilmiyorum o kadar taşıma masrafına girmezler galiba.