GPiro
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 5,883
tecrubelı olmak gerekıyor cınlı mouselarda batarya felan cok rahat cıkıyor toplaması zoryeni gelmiş test eder
ben en çok mcuyu merak ediyorum ama kimse açmıyor içni![]()
tecrubelı olmak gerekıyor cınlı mouselarda batarya felan cok rahat cıkıyor toplaması zoryeni gelmiş test eder
ben en çok mcuyu merak ediyorum ama kimse açmıyor içni![]()
takilma varmiÜrün geldi güncellemelerini yapıyorum ilk izlenimin malzeme kalitesi çok çok iyi switch hissiyatını beğendim
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
fps düşürüyor mu hocam k arttığındaapexi güncelledim denedim hiçbir sorun yok yağ gibi akıyor 8khz de. cs2 de denedim. 4khz e çekipte denedim ondada sorun yok. i512400f kullanıyorum 4khz ile 8khz arasında cs2 de 40 fps farkediyor haberiniz olsun
H.o hocamÜrün geldi güncellemelerini yapıyorum ilk izlenimin malzeme kalitesi çok çok iyi switch hissiyatını beğendim
2k da felan kullan ıslemcıden cok guc cekıyorapexi güncelledim denedim hiçbir sorun yok yağ gibi akıyor 8khz de. cs2 de denedim. 4khz e çekipte denedim ondada sorun yok. i512400f kullanıyorum 4khz ile 8khz arasında cs2 de 40 fps farkediyor haberiniz olsun
fps farklı her sistemde yapar işlemciye yük bindiriyor çünkü h.oapexi güncelledim denedim hiçbir sorun yok yağ gibi akıyor 8khz de. cs2 de denedim. 4khz e çekipte denedim ondada sorun yok. i512400f kullanıyorum 4khz ile 8khz arasında cs2 de 40 fps farkediyor haberiniz olsun
yoktakilma varmi
dusurur ıslemcı kullanıyorfps düşürüyor mu hocam k arttığında
Hayırlı olsun hocam vergiler dahil ne kadara aldınız?Ürün geldi güncellemelerini yapıyorum ilk izlenimin malzeme kalitesi çok çok iyi switch hissiyatını beğendim