Öyle bir şey yok mcu değişmiş güncellenmeden ilk sürümler sıkıntı bizim aldıklarımız dahil bir sıkıntı yok teyit için apexi bekliyorumYabancı reddit sayfalarinda pro 2k ve 4kda sıkıntısız çalışıyor ama apexde 1kda bile bazen takılmalar yaşayan olmuş. Bence de alanların eline ulaşmasını bekleyin daha fazla almadan
Mesaj otomatik birleştirildi:
Türkçeyi katletmisim bu nasıl cümle
Fikrim yok hocam maalesefhocam selamlar, min sepet tutarını geçmek için bir ürün daha seçiyorum sonrasında ödeme sayfasında eklediğim yan ürünü kaldırdığımda min sepet tutarından altındaysa gönderilmeyecek diyor. Bu nedir biliyor musun
Aynen hocam o biraz üzdü bende 1.2kya patladım.Proyu 1400 liraya aldım ya millet 800e falan aldı
Güçlü işlemci.8k hzde kullanmak için ne tarz gereksinimler lazım donanım olarak
Takip ekranı atarsmınAlıntıyı görüntüleYA SABIR ALLAH'IM YAAA SABIR. KADINA DİYOM BENİM ÜRÜN ÜLKEME GİRİŞ YAPTI AMA HALA GÜMRÜĞE NE BİLGİ VERİLMİŞ NE DE GÜMRÜĞE GİRMİŞ KADIN BANA DİYOR PAKETİNİZ ÜLKENİZE UÇACAK ÜLKEMDEN ÜLKEME GERİ Mİ UÇACAK AAAAAAA
orası geç işleniyor sana takip numarası geldiyse ordan takip et artıkAlıntıyı görüntüleYA SABIR ALLAH'IM YAAA SABIR. KADINA DİYOM BENİM ÜRÜN ÜLKEME GİRİŞ YAPTI AMA HALA GÜMRÜĞE NE BİLGİ VERİLMİŞ NE DE GÜMRÜĞE GİRMİŞ KADIN BANA DİYOR PAKETİNİZ ÜLKENİZE UÇACAK ÜLKEMDEN ÜLKEME GERİ Mİ UÇACAK AAAAAAA
Destekler bir işe yaramıyor diyorum hocam ben kaç gündür hiçbirinde akıl yok.Alıntıyı görüntüleYA SABIR ALLAH'IM YAAA SABIR. KADINA DİYOM BENİM ÜRÜN ÜLKEME GİRİŞ YAPTI AMA HALA GÜMRÜĞE NE BİLGİ VERİLMİŞ NE DE GÜMRÜĞE GİRMİŞ KADIN BANA DİYOR PAKETİNİZ ÜLKENİZE UÇACAK ÜLKEMDEN ÜLKEME GERİ Mİ UÇACAK AAAAAAA
siz olsanız nasıl yapardınız. Elimde 1 tane apex olacak klavyemde ajazz olarak var. Proyu almaya devam mı ederdiniz yoksa apex veya aula mı alırdınız? Pronun kullanımı garantiye alındı galiba ama apex ile ilgili henüz bilgi yok.Valla hocam siz bilirsiniz
proda pan 1080 cıkmış hocam onu yorumlayabilirmisin nedir ne değidir çok falza bilgi kirliliği var şuanARKADAŞLAR 1 AY ONCE ATTACK SHARK MARKASİ 4KHZ VE ÜSTÜ İCİN SORUNLAR FİXLENDİ GÜNCEL DRİVER İNDİRİN DEMİŞ BİR YORUMDA HALEN DAHA YOK SORUNLU MU YOK ALİNİR Mİ DİYOSUNUZ SORULARİ BOSVERİN YAPİSTİRİN GECİN ROYUANG KOTU DEGİL SUNU DA ANLAYİN BİRİ GELMİS NORDİC İYİ DEMİS DİYE HERSEY KOTU OLMAZ RAZER V3 PRO BERBAT DURUMDA COGU OYUNDA 4KHZ BİRAK 2KHZ DE SORUN YASAYANLARLA DOLU İYİ FORUMLAR.
rezeline ulasanlar foto atabilir mi