Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,165
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Adam ölmüş hocam aradan 9 saat geçmiş :D.
Hocam valla saat 1.30da bı uyudum daha yeni kalktım.Asiri yorulmusum 😁
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende şuan pro var 8kda bir sıkıntı olmadan yağ gibi akıyor.Apex alan arkadaşların da mouseu gelince bilgilendirme yaparlarsa duruma görede bir tanede apex cekicem.

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
907
İsim
Ali Mert Okuducu
Yabancı reddit sayfalarinda pro 2k ve 4kda sıkıntısız çalışıyor ama apexde 1kda bile bazen takılmalar yaşayan olmuş. Bence de alanların eline ulaşmasını bekleyin daha fazla almadan

Yabancı reddit sayfalarinda pro 2k ve 4kda sıkıntısız çalışıyor ama apexde 1kda bile bazen takılmalar yaşayan olmuş. Bence de alanların eline ulaşmasını bekleyin daha fazla almadan
Türkçeyi katletmisim bu nasıl cümle

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
umut
Arkadaşlar ben 1183 TL'ye monitör ışığı ve 159 pro aldım. Üzerine 1 tane de apex aldım 853 TL'ye geldi. Sizde proyu iptal edip fazladan apex mi almalıyım yoksa işi garantiye alıp proyu da alayım mı? Pro yerine aula F75 de alabilirim ama 1 2 hafta öncesinde Ajazz 820 Max almıştım. Var mı önerisi olan?

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,170
İsim
Yağız Berk Özel
Arkadaşlar ben 1183 TL'ye monitör ışığı ve 159 pro aldım. Üzerine 1 tane de apex aldım 853 TL'ye geldi. Sizde proyu iptal edip fazladan apex mi almalıyım yoksa işi garantiye alıp proyu da alayım mı? Pro yerine aula F75 de alabilirim ama 1 2 hafta öncesinde Ajazz 820 Max almıştım. Var mı önerisi olan?
Valla hocam ben 1 apex 1 pro 1 ak820 max 1 f75 sipariş ettim :D.

Furqan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Furkan balcı

Bende şuan pro var 8kda bir sıkıntı olmadan yağ gibi akıyor.Apex alan arkadaşların da mouseu gelince bilgilendirme yaparlarsa duruma görede bir tanede apex cekicem.
Proyu 1400 liraya aldım ya millet 800e falan aldı

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,170
İsim
Yağız Berk Özel
F75'i hangi renk aldınız. Beyaz olan ile siyah olanın switchleri farklıymış. Hangisi daha iyi olur?
Ben beyaz aldım beyazda reaper var gibi gözüküyor ben zaten o switchi beğeniyordum iyi denk geldi siyah olan graywood v3 var gibi gözüküyor.

aquirox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Berkay

hocam selamlar, min sepet tutarını geçmek için bir ürün daha seçiyorum sonrasında ödeme sayfasında eklediğim yan ürünü kaldırdığımda min sepet tutarından altındaysa gönderilmeyecek diyor. Bu nedir biliyor musun

Top Bottom