Yardım AJAZZ AJ159 APEX YAY SESİ!!!!

neshter

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
830
arkadaşlar alalı 3 gün oldu ama sol click gıcırdamaya başladı benim yatağımdan bu kadar ses çıkmıyor bu ne la çözümü yok mu

Son düzenleme:
arkadaşlar alalı 3 gün oldu ama sol click gıcırdamaya başladı benim yatağımdan bu kadar ses çıkmıyor bu ne la çözümü yok mu
Maalesef, benim düşüncem güzel mouse değil.

:D o kadar mouse geldi elime şükür hiç birinde böyle ses görmedim çok değişik valla

Oynayışını etkilemiyorsa takılma. Neredeyse hepsinde var bu sorun.

bi arkadaş wd40 sıkmıştı ?
sorunu devam ediyor mu acaba, konuyu görürse cevap versin :D

sesi cok sinir bozuyor ustaaaaaaa
Öyle maalesef. 850 TL'ye bu performans hiç yoktan iyidir. Bence bu yüzden ucuza sattılar çünkü sensörü de bazen garip davranıyor.

Yani tekniksel detayları beni çok ilgilendirmiyor açıkçası rekabetçi oyun oynamıyorum. Bundan önce rampage mouse kullanıyordum ve elimde daha rahat hissettiriyordu. He fiyatı iyi mi evet 1000 tl ye kablosuz mouse gayet güzel fiyat ama muhtemelen rampage mouse a geri döneceğim, hiç memnun kalmadım.

video var mı herkes kronik sorun diyor benim 1 hafta oldu problem yok ağırlıklı fps oyunu oynarım bende başlamadı böyle bir sorun. mouse düşürdünüz mü hiç veya bir darbe aldı mı?

video var mı herkes kronik sorun diyor benim 1 hafta oldu problem yok ağırlıklı fps oyunu oynarım bende başlamadı böyle bir sorun. mouse düşürdünüz mü hiç veya bir darbe aldı mı?
hayir yahu, hicbir sey yapmadim, bir gun kullandim ertesi gun gicirdamaya basladi, bildigin eski bazalardan cikan gicirdama sesi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,510
Üyeler
190,922
Son üye
Nurunalenur
Geri