Daha sonradan başlar ya da hiç olmaz.video var mı herkes kronik sorun diyor benim 1 hafta oldu problem yok ağırlıklı fps oyunu oynarım bende başlamadı böyle bir sorun. mouse düşürdünüz mü hiç veya bir darbe aldı mı?
çok merak ediyorum video atma şansın var mı can sıkıcı durummuşhayir yahu, hicbir sey yapmadim, bir gun kullandim ertesi gun gicirdamaya basladi, bildigin eski bazalardan cikan gicirdama sesi
Kulaklık varsa duymuyor olabilirsin. Belki yapıyordur bazen.video var mı herkes kronik sorun diyor benim 1 hafta oldu problem yok ağırlıklı fps oyunu oynarım bende başlamadı böyle bir sorun. mouse düşürdünüz mü hiç veya bir darbe aldı mı?
oha baya bir ses varmış bu ne böyle, kullanmadıktan sonra içini açıp bir kurcalamakta fayda var
Aynı sorun bir kaç gün sonra bende de baş gösterdi , büyük ihtimal kullanan herkeste de bir süre sonra aynı sorun olacak. Kulaklıkla kullandığımdan rahatsız olmuyorum ama kulaklıksız kullanımda gerçekten kulak tırmalayıcı.arkadaşlar alalı 3 gün oldu ama sol click gıcırdamaya başladı benim yatağımdan bu kadar ses çıkmıyor bu ne la çözümü yok mu