Mouseun modeli hocam Nearlink edition wirelessında nearlink çipi var mouseun direk ismi AJ159 Nearlink editionnearlink nedir huawei tablete bağlamak için mi gerekiyor
Hocam başka yerlerde de ingilizce yok yazmışlar. Benim önereceğim çözüm telefondan google lens açıp ekrana tutmak ayarı öyle yapmak. Otomatik çeviriyor zaten.Mouseun modeli hocam Nearlink edition wirelessında nearlink çipi var mouseun direk ismi AJ159 Nearlink edition
evet driver bu ama işte bakın bu açtığım yeri normalde dil seçenekleri Basitleştirilmiş çinceden başka dil olmuyor mecbur fotoğraf çeviri ile fln yapıcaz ayarları dosya konumunda 2052.lan ve 1033.lan var 2052 çince 1033 ingilizce fakat gözükmüyorbuldum doğru mu değil mi bilmiyorum bakın bir
AJAZZ_【AJ159 NL P】(Tripe Mode_PAW3395)__Win System_Mouse Driver.zip
1 file sent via WeTransfer, the simplest way to send your files around the worldwe.tl
o zaman dil desteği gelmemiştirevet driver bu ama işte bakın bu açtığım yeri normalde dil seçenekleri Basitleştirilmiş çinceden başka dil olmuyor mecbur fotoğraf çeviri ile fln yapıcaz ayarları
dosya konumunda var fakat uygulamada yoko zaman dil desteği gelmemiştir
bir sonraki güncellemeleri beklemek gerek galibadosya konumunda var fakat uygulamada yok
Ayarladım reis bütün ayarları eyvallah.Hocam başka yerlerde de ingilizce yok yazmışlar. Benim önereceğim çözüm telefondan google lens açıp ekrana tutmak ayarı öyle yapmak. Otomatik çeviriyor zaten.