tam şuan aldım 700 küsür liraya aslında çok kolay ama ben ilk defa temu indirdim ilk defa alışveriş yaptım belki de ondandır direkt karşıma 104 tl olarak çıktı mouse gelsin bakalım nasılmışBi ben denk getiremedim valla denk getirebilsem alcam
Valla benim 3kere felan siparişim oldu farklı hesaplardan ondan temu aldırmıyortam şuan aldım 700 küsür liraya aslında çok kolay ama ben ilk defa temu indirdim ilk defa alışveriş yaptım belki de ondandır direkt karşıma 104 tl olarak çıktı mouse gelsin bakalım nasılmış
iki tane birden aldım ben bi beyaz bi siyah beyazını satarım isteyene 1500 denBana instagram da denk geldi 732 tl vergi dahil hemen aldım siyah rengini aj159 pro
Alıntıyı görüntüle
Uygulamayı sil, internete birkaç kez aj159pro yaz arat. İnstagrama birkaç kez gir çık yap altta direk reklam geliyor zaten. Yeni hesapla alabilirsinAllah rızası için biri bana da şu indirimde yardım etsin.![]()
sen fazla akıllısın herhalde adam kendi hesabından alır zaten 1600 eiki tane birden aldım ben bi beyaz bi siyah beyazını satarım isteyene 1500 den
nasıl alacağım
Bi ben denk getiremedim valla denk getirebilsem alcam
https://forum.donanimarsivi.com/konu/temu-aj159-pro-727-tl-vergi-dahil-alma-yolu.1062555/ 18 tane daha satın aldımAllah rızası için biri bana da şu indirimde yardım etsin.![]()
hiç temu indirmediğin bi telden internette sürekli o mausu temu üzerinden arat. sonrasında yine internetten instagrama gir. orada reklamlarda karşına çıkar . ona tıklayıp temuya girersen görürsün.Allah rızası için biri bana da şu indirimde yardım etsin.![]()