Mcu ne hacıSadece şunu sor kendine TR’de aynı paraya hangi mouse alabilirim millet takmış mcu’ya
Hoşgeldin EbubekirsıddıkMcu ne hacı
Mouse un anakart dır.Mcu ne hacı
8khz de kullanımı sağlıklı değil. 1khz de kullanılacak.Allah aşkına şu *mcu işini bırakın bu fiyata tr de ne var gözünüzü sevdiklerim sarz istasyonu falan da var emin olun 8khz de bile sorunsuz kullanacaksınız
Öyle bir şey olursa apex fiyatına indirtmeye çalışırım herhalde. En azından 2k 4kda sıkıntısız çalışırsa iade etmeye de uğraşmam gibiBana kalırsa Pro alanlar P model çıkarsa iptal edip 159P alsın 3 de 1 fiyatına geliyor. Çok fazla farkı kalmadı.
Ya aslında 2k 4k anlaşılması zor. Bunca sene 125hz cihaz kullandık.Öyle bir şey olursa apex fiyatına indirtmeye çalışırım herhalde. En azından 2k 4kda sıkıntısız çalışırsa iade etmeye de uğraşmam gibi
1K kullanın yeter 8k da sıkıntı olabilir de olmayabilir de. Teknoloji işi şans işi.Ya aslında 2k 4k anlaşılması zor. Bunca sene 125hz cihaz kullandık.
İzlediğim videolara göre yorum yapıyorum hocam. Monitörüm 180hz. Şuana kadar genelde 1khz kullandım zaten. 2khz yeter gibi bana. 1k ile ne kadar fark olur bilmiyorum ama 8k falan işlemcim kaldırmaz mouse desteklese bileYa aslında 2k 4k anlaşılması zor. Bunca sene 125hz cihaz kullandık.
Anladım knk eywHoşgeldin Ebubekirsıddık
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mouse un anakart dır.
Bu 8khz felan muhabbeti ne hacı8khz de kullanımı sağlıklı değil. 1khz de kullanılacak.