bende edip apexi bekleyecektim ama hayirlisi takilma olmazsa sorun yok bu fiyata boyle ozellikli zor cunku.Yüksek ihtimalle royuan. bende aldım şuan iade edemiyorum kargoda olduğu için elinize gelince iade edin diyor 2k hz de beni mutlu ederse iade etmeyeceğim büyük ihtimalle şuan iade olsa edecektim ama.
Aliexpress de 45 dolar + vergi temu da 25 dolar + vergi. Kutular karışmadığı sürece zor.Epomaker AliExpress'teki linkindeki Aj159 Pro'nun resimlerinde nordic var bence bize nordic gelecek.
AJAZZ AJ159 Pro oyun fare tri-mode Bluetooth/2.4Ghz kablosuz/tip-c kablolu PAW3395 sensörü manyetik Åarj standı 26K DPI ile - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Çok ucuz olursa alınır. Olmazsa sanmıyorum. 200 300 fazla verip bilindik bir mcu alınabilir.daha ajazzdan veya temudan alir miyim bilemedim.
evet hala bu fiyata iyi takılma olmazsa veya nordic gelirse tadından yenmez olmazsa iade edip atk x1 alma düşüncem var.bende edip apexi bekleyecektim ama hayirlisi takilma olmazsa sorun yok bu fiyata boyle ozellikli zor cunku.
Nordic gelirse switch falanda alirim cok onemli mi ki mcuÇok ucuz olursa alınır. Olmazsa sanmıyorum. 200 300 fazla verip bilindik bir mcu alınabilir.
linkevet hala bu fiyata iyi takılma olmazsa veya nordic gelirse tadından yenmez olmazsa iade edip atk x1 alma düşüncem var.
Nordic gelirse switch falanda alirim cok onemli mi ki mcu
Mesaj otomatik birleştirildi:
link
hocam klavyeyi 700 e alırım canlıAz önce Turuncu 1 apex stoğa girdi yakaladım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Klavyeye ihtiyacım yoktu ama 670 tlyi tamamlasın diye klavye ile beraber aldım.