Neler Yeni

AJAZZ AJ159 PRO Alınmalı Mı

Ultracı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
338
İsim
Rıfat Avcı

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Ali Mert Okuducu
O zaman apexin prodan ucuz çıkmasının sebebi bu olabilir.

Chappies

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Göktuğ DADAŞ
Videoda yapıyor işte
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tabi en kötü iade ederiz 1k da çalışmazssa
kanka sendeki apexi ben sepete eklemiştim tam alıyordum gitti biliyon mu :D turuncu demi senin aldığın

Ultracı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
338
İsim
Rıfat Avcı

Ultracı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
338
İsim
Rıfat Avcı
Bir f5 çektim stokta bir adet turuncu vardı direkt kartıma koştum😀

Chappies

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Göktuğ DADAŞ
Aynen dün öğlen saatlerinde. 😀
ünide dersteydim tam o sırada çıkar çıkmaz alıyordum gitti ahaha neyse senin nasibinmiş bro güle güle kullan gönül ister ki ikisi de nordic mcu ile gelsin bakalım ne olcak

Ultracı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
338
İsim
Rıfat Avcı
ünide dersteydim tam o sırada çıkar çıkmaz alıyordum gitti ahaha neyse senin nasibinmiş bro güle güle kullan gönül ister ki ikisi de nordic mcu ile gelsin bakalım ne olcak
Gönül öyle ister ama satıcılar Royuan diyor. Royuan olsun 1 k da temiz çalışsın sorun yok

Amd34

80+ Silver
Evet işte bu videoda adam 1000 Hz de bile kullanamıyor fareyi. Umarım bu adamın bilgisayarı ile ilgili bir sorundur çünkü kimsenin üzülmesini istemem gelince hepimiz göreceğiz zaten. İnşallah herkesin faresi zımba gibi gelir de güzel bir inceleme konusu açar mutlu mutlu yazarız.
İnş amazon yorumlarına da baktım kimine iyi gitmiş kimine kötü kopma vs yapıyormuş şans işi birazda umarım herkese iyi denk gelir

Chappies

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Göktuğ DADAŞ
Gönül öyle ister ama satıcılar Royuan diyor. Royuan olsun 1 k da temiz çalışsın sorun yok
benim için de problem yok ama 1 k yı da versin şimdi o kadar para verdik

İnş amazon yorumlarına da baktım kimine iyi gitmiş kimine kötü kopma vs yapıyormuş şans işi birazda umarım herkese iyi denk gelir
inşallah kankam

Amd34

80+ Silver
benim için de problem yok ama 1 k yı da versin şimdi o kadar para verdik

inşallah kankam
Hayırlısı artık 4-8k takılsa mühim değil de 1k’da takılan bi ürünü satmaları saçma olur ya

porento54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Furkan Aydın
Evet arkadaşlar AJ159 Pro mcu'su kesinleşti gibi . Galiba ajazz sitesinde yazan bilgiler yanlış. Direkt olarak onlara mail attım ve geri dönüş yaptılar . Galiba kendi sitesine koyduklarından haberleri yok. Geri dönüş şu şekilde :
25.JPG

Şimdi kendi sitelerindeki linki ilettim bakalım muhtemelen yanlışlık olmuş felan diyecek yada model farklı diyecek ama kısaca bizim aldığımız kesinlikle royuan.

Kendi sitesinde bilgi şu şekilde :

1729938405728.png

Ultracı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
338
İsim
Rıfat Avcı
Evet arkadaşlar AJ159 Pro mcu'su kesinleşti gibi . Galiba ajazz sitesinde yazan bilgiler yanlış. Direkt olarak onlara mail attım ve geri dönüş yaptılar . Galiba kendi sitesine koyduklarından haberleri yok. Geri dönüş şu şekilde :
Alıntıyı görüntüle

Şimdi kendi sitelerindeki linki ilettim bakalım muhtemelen yanlışlık olmuş felan diyecek yada model farklı diyecek ama kısaca bizim aldığımız kesinlikle royuan.

Kendi sitesinde bilgi şu şekilde :

Alıntıyı görüntüle
Ben sorduğumda da Royuan demişti satıcı. Apex te kesin royuan Pro da royuan. Önemli olan 1k da sorunsuz oynatması gerisi önemsiz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,520
Üyeler
160,854
Son üye
atlas27
Top Bottom