Neler Yeni

AJAZZ AJ159 PRO Alınmalı Mı

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Shoto Todoroki

Shix2x

80+ Bronze

Ekler

• IMG_20241026_174135.jpg
    IMG_20241026_174135.jpg
    303.9 KB · Hit: 62

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Mehmetcan İvrendi
Evet arkadaşlar AJ159 Pro mcu'su kesinleşti gibi . Galiba ajazz sitesinde yazan bilgiler yanlış. Direkt olarak onlara mail attım ve geri dönüş yaptılar . Galiba kendi sitesine koyduklarından haberleri yok. Geri dönüş şu şekilde :
Alıntıyı görüntüle

Şimdi kendi sitelerindeki linki ilettim bakalım muhtemelen yanlışlık olmuş felan diyecek yada model farklı diyecek ama kısaca bizim aldığımız kesinlikle royuan.

Kendi sitesinde bilgi şu şekilde :

Alıntıyı görüntüle
Hocam kb Mouse hakkında o kadar bilgili değilimde acaba Royuan ve Nordic tam olarak ne oluyor (internetten anladığım kadarıyla Mouse'un beyinleri oluyor ve modele göre daha hızlı veri aktarıyorlar bu sayede daha hızlı tepki veriyor doğru mu?)

-biri forumda Çok üst düzey bir PC yoksa bi farkı olmaz,Anlaşılmaz vs. Demiş doğrumu ardaki fark tam olarak nasıl?

Son düzenleme:

yerudaska

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
psikopat
Epomaker epostaya geri dönüş yaptı.Adamlar bilmiyoruz felan dedi teknoloji ekibimizle konuşup size bir geri donus sağlayacağız felan diyor.Birde haftasonu dolayısıyla cevapta gecikme olabilir diyorlar.
geldıgında bıldırır mısın

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Shoto Todoroki
O ne la öyle platform teşviği bizide teşvik etse keşke.

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,139
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime

yerudaska

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
psikopat
Tamamdır hocam bakalım.Bir arkadas sormuş royuan diye dönüş yapmışlar diye hatırlıyorum ama bakalım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir arkadaş 1000tlye almış proyu temu platform teşviği diye bir indirim vermiş öyle almış.
kesin royuan

porento54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Furkan Aydın
Tamamdır hocam bakalım.Bir arkadas sormuş royuan diye dönüş yapmışlar diye hatırlıyorum ama bakalım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir arkadaş 1000tlye almış proyu temu platform teşviği diye bir indirim vermiş öyle almış.
Önceki mesajlarımdan görebilirsiniz direkt epomaker mailinden cevap royuan kesinlikle dendi.

porento54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Furkan Aydın
Hocam kb Mouse hakkında o kadar bilgili değişimde acaba Royuan ve Nordic tam olarak ne oluyor (internetten anladığım kadarıyla Mouse'un beyinleri oluyor ve modele göre daha hızlı veri aktarıyorlar bu sayede daha hızlı tepki veriyor doğru mu?)

-biri forumda Çok üst düzey bir PC yoksa bi farkı olmaz,Anlaşılmaz vs. Demiş doğrumu ardaki fark tam olarak nasıl?
Royuan , Nordic dediğimiz mouseda denetleyeci yani beyni gibi düşünebilirsin hızlı işlerse hızlı çalışır. Arasında ki farkları bilmiyorum araştırmadım da sadace royuanda 4k ve 8k için sorun yaşıyanlar varmış redditte bu tabi ki herkesde olacak diye bir şey yok. Hz değerlerine ulaşman için sağlam işlemcin olmalı ve ekranınla senkron çalışmalı. Ayrıca oyun donanımı da 8k hz değerlerini işleyebilmeli yani her oyunda çalışmaz.

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Yağız Berk Özel
Royuan 3395'i kaldırabiliyor da 3950'de sıkıntı çıkarabiliyor gibi geldi bana okuduğum kadarıyla dockdan da kaynaklanıyor olabilir.

Top Bottom