Neler Yeni

AJAZZ AJ159 PRO Alınmalı Mı

brsokcu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
673
İsim
Barış Okçu
İzlediğim videolara göre yorum yapıyorum hocam. Monitörüm 180hz. Şuana kadar genelde 1khz kullandım zaten. 2khz yeter gibi bana. 1k ile ne kadar fark olur bilmiyorum ama 8k falan işlemcim kaldırmaz mouse desteklese bile
8k da o cihazın bataryası 10 saat anca gider bu arada.

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,139
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Epomaker epostaya geri dönüş yaptı.Adamlar bilmiyoruz felan dedi teknoloji ekibimizle konuşup size bir geri donus sağlayacağız felan diyor.Birde haftasonu dolayısıyla cevapta gecikme olabilir diyorlar.

Oguz...

80+ Bronze
Satıcı avrupaya satılanı mı sattı asya pazarı olanı mı ? Üretici 2sinide üretmiştir sonuçta.

Amd34

80+ Silver
Bu Royuan nordic muhabbetini kim çıkardı arkadaş kimse ne işe yaradığı bilmez adam içinde farklı bir şey bile koysa açıp baksak çoğumuz anlamaz takılma yapmadıktan sonra ne önemi var :D

Oguz...

80+ Bronze
Çalışsın takılma yapmasın yeter yaparsa iade kusurlu mal diye

Ultracı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
338
İsim
Rıfat Avcı
Bu Royuan nordic muhabbetini kim çıkardı arkadaş kimse ne işe yaradığı bilmez adam içinde farklı bir şey bile koysa açıp baksak çoğumuz anlamaz takılma yapmadıktan sonra ne önemi var :D
Ben çıkardım. Bilinçli kullanıcı olmak farklı bir şey hocam. Her şeyi basite indirgeye indirgeye hayatı basitleştirmek hiç realist bir düşünce değil.

Amd34

80+ Silver
Ben çıkardım. Bilinçli kullanıcı olmak farklı bir şey hocam. Her şeyi basite indirgeye indirgeye hayatı basitleştirmek hiç realist bir düşünce değil.
Dostum 700'e mouse alıyorsun otuna şuyuna buyuna bakıyorsun bizim millet acayip 700'e kim kime verir özelleştirilebilir ekranlı standı olan mouseyi takılma yapmadığı sürece 1-2k'da ne olduğunun ne önemi var gidip 2 bin versen tamam dicem de yani 700 verip en iyisini beklemek :D

Ultracı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
338
İsim
Rıfat Avcı
Dostum 700'e mouse alıyorsun otuna şuyuna buyuna bakıyorsun bizim millet acayip 700'e kim kime verir özelleştirilebilir ekranlı standı olan mouseyi takılma yapmadığı sürece 1-2k'da ne olduğunun ne önemi var gidip 2 bin versen tamam dicem de yani 700 verip en iyisini beklemek :D
Farkındaysan en iyisini beklemiyorum. Royuan mcu olduğunu bile bile aldım.
Kimse 1000 lira verip 1000 Hz de bile takılan bir fare kullanmak istemez. Şahsen bu videodaki gibi bir problemle karşılaşırsam hepsini iade ederim. Sen kullanmak istersen kullan

Amd34

80+ Silver
Kimse 1000 lira verip 1000 Hz de bile takılan bir fare kullanmak istemez. Şahsen bu videodaki gibi bir problemle karşılaşırsam hepsini iade ederim. Sen kullanmak istersen kullan
Yo ben isterim 700-800 TL böyle güzel duran bi ürün yok 1k’da takılmadan oynatsın fazlasıyla yeter
Mesaj otomatik birleştirildi:

Takılırsa zaten isterse 300 TL olsun kimse istemez 1k sorunsuz olursa fazlasıyla yeter

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Shoto Todoroki
royuan mcu nun bile 1000 hz de takılacağını sanmıyorum.

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
763
İsim
Ali Mert Okuducu
1kda takılma yapmaz ayrıca türkiyede 1ktlye kablolu mouse harici çok bi mouse yok :D

Ultracı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
338
İsim
Rıfat Avcı
Yo ben isterim 700-800 TL böyle güzel duran bi ürün yok 1k’da takılmadan oynatsın fazlasıyla yeter
Mesaj otomatik birleştirildi:

Takılırsa zaten isterse 300 TL olsun kimse istemez 1k sorunsuz olursa fazlasıyla yeter
Evet işte bu videoda adam 1000 Hz de bile kullanamıyor fareyi. Umarım bu adamın bilgisayarı ile ilgili bir sorundur çünkü kimsenin üzülmesini istemem gelince hepimiz göreceğiz zaten. İnşallah herkesin faresi zımba gibi gelir de güzel bir inceleme konusu açar mutlu mutlu yazarız.

Chappies

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Göktuğ DADAŞ
beyler adamlar oraya 8 k yazmış 1 k bile vermiyorsa satmazlar heralde enayi değillerdir iade edebiliyoruz çünkü

Top Bottom