Arkadaşlar bende delux m800 pro var ve cok memnun degilim fps oyunlarında takılı kalıyor bazen sağa sola ceviriken dönmüyor bu mouseyi aldım iyi midir? bana m800 den iyidir olarak geliyor mcu muhabbetindede rouyan olunca ne oluyor
Monitör hz sistemi ile benzer bir halde. PC 300 fps veriyor ama monitör 144 olunca daha üstünü göstermiyor ya aynı mantık. 8khz hızı var ama 144hz 165hz kullanılacaksa 1khz üstü neredeyse aynı kalıyor.Bu 8khz felan muhabbeti ne hacı
Ucuz mcu oluyor. M800 ün takılma sebebi de kötü mcu dan dolayı. Aynı sorun bu üründe 4k 8k kullanımda oluyor.Arkadaşlar bende delux m800 pro var ve cok memnun degilim fps oyunlarında takılı kalıyor bazen sağa sola ceviriken dönmüyor bu mouseyi aldım iyi midir? bana m800 den iyidir olarak geliyor mcu muhabbetindede rouyan olunca ne oluyor
Anladım hocam eyw, 180hz monitör var 2k. 1k dada 8k dada kullansam aynı diyosunuzMonitör hz sistemi ile benzer bir halde. PC 300 fps veriyor ama monitör 144 olunca daha üstünü göstermiyor ya aynı mantık. 8khz hızı var ama 144hz 165hz kullanılacaksa 1khz üstü neredeyse aynı kalıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ucuz mcu oluyor. M800 ün takılma sebebi de kötü mcu dan dolayı. Aynı sorun bu üründe 4k 8k kullanımda oluyor.
7k saati olan bir cs2 oyuncusuyum yüksek faceit yüksel elo maçlarda bazı açıları peeklememe mouse izin vemiyor bu mouse iyidir diye aldık oda patladı galibaMonitör hz sistemi ile benzer bir halde. PC 300 fps veriyor ama monitör 144 olunca daha üstünü göstermiyor ya aynı mantık. 8khz hızı var ama 144hz 165hz kullanılacaksa 1khz üstü neredeyse aynı kalıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ucuz mcu oluyor. M800 ün takılma sebebi de kötü mcu dan dolayı. Aynı sorun bu üründe 4k 8k kullanımda oluyor.
iade etmelimiyim7k saati olan bir cs2 oyuncusuyum yüksek faceit yüksel elo maçlarda bazı açıları peeklememe mouse izin vemiyor bu mouse iyidir diye aldık oda patladı galiba
2k dan sonra aynıdırAnladım hocam eyw, 180hz monitör var 2k. 1k dada 8k dada kullansam aynı diyosunuz
Hz ne kadar yüksekse tepkime azalıyor.2k dan sonra aynıdır
umarim ama satici o cinli anakart demis bakicazEpomaker AliExpress'te Aj159 Pro'yu nordic diye satıyormuş bence bize nordic gelecek.
AJAZZ AJ159 Pro oyun fare tri-mode Bluetooth/2.4Ghz kablosuz/tip-c kablolu PAW3395 sensörü manyetik Åarj standı 26K DPI ile - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Yok ben pro satıcısına da sordum o da Royuan dedi.umarim ama satici o cinli anakart demis bakicaz
1 Gün bekledikten sonra Royuan olduğunu söyledi adamlar. Umarım Royuan değildir.O adam daha ne sattigini bilmiyor ben emin olamadim.