Gümrüğe girmeden geri dönebiliyor galiba ama geçtiyse yapacak bir şey yok.Kargoda
Emin misin hacı vergi değil sadece ürün parasini iade ediyolar yazmışlar internette nereyi okuduysamYanlış bilgi bu arada. Paranın tamamı iade ediliyor.
Ben aldıktan 3 gün sonra iade talep ettim iade edemiyoruz şuan ürün size gelince iade edin dediler . Aras kargo yazısı çıkmıştı ztnGümrüğe girmeden geri dönebiliyor galiba ama geçtiyse yapacak bir şey yok.
Ben iade ettim ürün parasını verdiler sadeceEmin misin hacı vergi değil sadece ürün parasini iade ediyolar yazmışlar internette nereyi okuduysam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben aldıktan 3 gün sonra iade talep ettim iade edemiyoruz şuan ürün size gelince iade edin dediler . Aras kargo yazısı çıkmıştı ztn
iade ettinkiEmin misin hacı vergi değil sadece ürün parasini iade ediyolar yazmışlar internette nereyi okuduysam
Ben aldıktan 3 gün sonra iade talep ettim iade edemiyoruz şuan ürün size gelince iade edin dediler . Aras kargo yazısı çıkmıştı ztn
Valla ben kendi deneyimime göre konuşuyorum. İade ettim tüm para geri yattı.Emin misin hacı vergi değil sadece ürün parasini iade ediyolar yazmışlar internette nereyi okuduysam
İndirim apex gelmişti diye ztn sonra apex TE gitti bişi olmaz bu paraya 1khz dareu a 950 pro bile bualmazsin ki sarz istasyonu da yok bence 4khz ve 8khz de de çalışır ürün çok fazla boş yapan olduniye
iade ettinki
Hangi ürünler4 ürüne de bunu dedi 580tl geri ödeme 300tl bakiye olarak geri verdi ürünler bende kaldı
emin miyiz hocam ryouan falan diyolardiAJ159Pro nordic mcu ile geliyor yav
aldin mi apexİndirim apex gelmişti diye ztn sonra apex TE gitti bişi olmaz bu paraya 1khz dareu a 950 pro bile bualmazsin ki sarz istasyonu da yok bence 4khz ve 8khz de de çalışır ürün çok fazla boş yapan oldu