AJAZZ AJ159 PRO Alınmalı Mı

Yanlış bilgi bu arada. Paranın tamamı iade ediliyor.
Emin misin hacı vergi değil sadece ürün parasini iade ediyolar yazmışlar internette nereyi okuduysam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gümrüğe girmeden geri dönebiliyor galiba ama geçtiyse yapacak bir şey yok.
Ben aldıktan 3 gün sonra iade talep ettim iade edemiyoruz şuan ürün size gelince iade edin dediler . Aras kargo yazısı çıkmıştı ztn

İade etmeyi dene şansın varsa ürün sizde kalabilir paranızı iade ediyoruz diyebilir

Emin misin hacı vergi değil sadece ürün parasini iade ediyolar yazmışlar internette nereyi okuduysam

Ben aldıktan 3 gün sonra iade talep ettim iade edemiyoruz şuan ürün size gelince iade edin dediler . Aras kargo yazısı çıkmıştı ztn
Ben iade ettim ürün parasını verdiler sadece

niye

iade ettinki

Sadece şunu sor kendine TR’de aynı paraya hangi mouse alabilirim millet takmış mcu’ya

Valla ben kendi deneyimime göre konuşuyorum. İade ettim tüm para geri yattı.

4 ürüne de bunu dedi 580tl geri ödeme 300tl bakiye olarak geri verdi ürünler bende kaldı

Ekler

• Screenshot_20241025_134546_Temu.jpg
    Screenshot_20241025_134546_Temu.jpg
    78.9 KB · Hit: 192
niye

iade ettinki
İndirim apex gelmişti diye ztn sonra apex TE gitti bişi olmaz bu paraya 1khz dareu a 950 pro bile bualmazsin ki sarz istasyonu da yok bence 4khz ve 8khz de de çalışır ürün çok fazla boş yapan oldu

AJ159Pro nordic mcu ile geliyor yav

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,607
Üyeler
184,190
Son üye
bayram54
Geri