Ajazz Aj159 pro mouse şarj standı çalışmıyor

DeathPit

80+
Reaksiyon skoru
89
Ajazz Aj159 pro mouse almıştı 8k hz alıcı hemde manyetik şarj standını şarj etmek için kullandım ama çalışmıyor ne yapabilirim neredeyse 2 saat bekletmiştim ama hiç şarj olmadı kablosuyla şarj etmek zorunda kaldım sorunu çözmenin bir yolu var mı ?

ne olduktan sonra şarj etmemeye başladı? ışıkları yanıyor mu? usb portu değiştirip denedin mi?

ne olduktan sonra şarj etmemeye başladı? ışıkları yanıyor mu? usb portu değiştirip denedin mi?
İlk elime ulaştığından beri şarj olmuyor ışıkları yanıyor usb portu değiştirmedim ama usb portta sıkıntı olacağını sanmıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

stant üzerindeyken oynatmayı denedin mi?
Evet iyice oturduğundan eminim

İlk elime ulaştığından beri şarj olmuyor ışıkları yanıyor usb portu değiştirmedim ama usb portta sıkıntı olacağını sanmıyorum

Evet iyice oturduğundan eminim
bozuk ürün gelmiş o zaman iade et usb portunda sıkıntı olmasından değil de bazen 3.0-2.0 farkından dolayı sıkıntı çıkarabiliyor

bozuk ürün gelmiş o zaman iade et usb portunda sıkıntı olmasından değil de bazen 3.0-2.0 farkından dolayı sıkıntı çıkarabiliyor
Bunu hızlı elime ulaşması için sahibindende kapalı kutu olarak sıfır fiyatına almıştım iade işi maalesef uğraştırır biraz ve usb anakart girişine takılı ondan sorun olmaz muhtemelen

Bunu hızlı elime ulaşması için sahibindende kapalı kutu olarak sıfır fiyatına almıştım iade işi maalesef uğraştırır biraz ve usb anakart girişine takılı ondan sorun olmaz muhtemelen
Değiştirip denemek zor değil 3.0 2.0 kasanın önündeki 3.0 2.0 hepsiyle dene

Zor değil ama sorunun orda olmadığından emin olduğum için dedim ve az önce tüm hepsiyle denedim durum yine aynı

Başka bir çözüm önerin var mı ??

Zor değil ama sorunun orda olmadığından emin olduğum için dedim ve az önce tüm hepsiyle denedim durum yine aynı

Çok kroniği olan bir mouse serisi, redditen biraz baktım senin için ama çözüm bulamamış hiçkimse. 1 kişi sadece usb girişini değiştirerek çözmüş

iki pininde içeri girip çıktığından emin ol, mousenin altında şarj yerine denk gelen yerlerde tüy falan toplanmış olabilir. Mousenin ve dongle ın temas yerlerini izopropil alkolle temizle. En son çare mousenin altındaki iletkenleri kurşun kalemi değdirip çevirerek karala. Type c arkadan bazen tam oturmuyor iyi oturttuğuna emin ol. Psun belki bir ihtimal beslemiyor olabilir kasa kapalıyken dene. Tavsiye etmesem de en ama en son çare usb a yı powerbanke tak sonra dene.

Ajazz Aj159 pro mouse almıştı 8k hz alıcı hemde manyetik şarj standını şarj etmek için kullandım ama çalışmıyor ne yapabilirim neredeyse 2 saat bekletmiştim ama hiç şarj olmadı kablosuyla şarj etmek zorunda kaldım sorunu çözmenin bir yolu var mı ?
Kankam sana taktiği veriyom şimdi, tak çıkar tak çıkar tak çıkar yapıyorsun sonra böyle takılıyken mouseu dongle la birlikte sağa sola oynstıyorsun olmassa biraz daha tak çıkar yapıyosun o da olmazsa pes edip kablodan şarj ediyosun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,133
Üyeler
183,387
Son üye
SaeYeon
Geri