Nası mm ayarı yok en dandik mouseta bile var o.Hocam iyi hoş ben bu skatezi taktım da büyük ihtimal yükseklikten dolayı sprey atarken sağa sola oynamıyor, mouse takılı kalıyor. Sprey atılmıyor. Uygulamaya baktım ama mm ayarı da yok bu nedir.
Valla bildiğin yok hocam çok saçmaNası mm ayarı yok en dandik mouseta bile var o.
Ortadaki kısımları sök. Skatezlerin kenarlari eğimli şekilde oluyor böyle hem sürter hem hissiyatı kötü olur makasla kesilmez. Yada zimpara ile yumuşaticaksin keskin yerleri.
Var nasıl yok. Ürünü sattığım için ss atamam ama orada lod ayarı mevcut dongleda da gosterir kac mm olduğunu fotoğraf koymadiysaniz.Valla bildiğin yok hocam çok saçma
Dongle'da gösteriyor Lod 1mm diye ama uygulamada yok.Var nasıl yok. Ürünü sattığım için ss atamam ama orada lod ayarı mevcut dongleda da gosterir kac mm olduğunu fotoğraf koymadiysaniz.
Hiç problem yaşamıyorum şuan.Ortadaki kısımları sök. Skatezlerin kenarlari eğimli şekilde oluyor böyle hem sürter hem hissiyatı kötü olur makasla kesilmez. Yada zimpara ile yumuşaticaksin keskin yerleri.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Var nasıl yok. Ürünü sattığım için ss atamam ama orada lod ayarı mevcut dongleda da gosterir kac mm olduğunu fotoğraf koymadiysaniz.
Silent height olanı değiştirin muhtemelen o. Dongleda değişiyor mu bakınDongle'da gösteriyor Lod 1mm diye ama uygulamada yok.
Alıntıyı görüntüle
Tamam Tall yapınca düzeldi.Silent height olanı değiştirin muhtemelen o. Dongleda değişiyor mu bakın