Biri 1 k diğeri 8 k tıklama ömrü olarak da farklı pro ile farkları böyleAJAZZ AJ159p modelini aldım 1 saat önce pro modeli oldugunu düşünüyordum aralarındaki farklar nedir değer mi proya
prosunu aldıgımı sanıyordum temudan buradaki alma mevzu ile yaptım p almışım lol falan atarım fark yaratır mı logitech g402ye yedek olarak alıyorumBiri 1 k diğeri 8 k tıklama ömrü olarak da farklı pro ile farkları böyle
1 saat oldu şiparişi çakalı idae basıp geçeyim pro daha iyi olursaBiri 1 k diğeri 8 k tıklama ömrü olarak da farklı pro ile farkları böyle
Lol atarsan bişey olmaz hocam cs valoda fark yaratırprosunu aldıgımı sanıyordum temudan buradaki alma mevzu ile yaptım p almışım lol falan atarım fark yaratır mı logitech g402ye yedek olarak alıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
1 saat oldu şiparişi çakalı idae basıp geçeyim pro daha iyi olursa
prosunu aldıgımı sanıyordum temudan buradaki alma mevzu ile yaptım p almışım lol falan atarım fark yaratır mı logitech g402ye yedek olarak alıyorum
1 saat oldu şiparişi çakalı idae basıp geçeyim pro daha iyi olursa
stokta kalmamış gibi zaten pro modeli daha önce tükendiğinde ne zaman yenilenmişti bekleriz biraz iptal edelimPro daha iyidir farklar bunlar dangl farkı var sensör aynı galiba
Ben 4 gün beklemiştimstokta kalmamış gibi zaten pro modeli daha önce tükendiğinde ne zaman yenilenmişti bekleriz biraz iptal edelim
sağolun hocam
indirim bitmesinde pusuya yattımBen 4 gün beklemiştim
sadece lol oynasam 1k yeterde arada kafa dağıtmak için call of dutyde kasıyorum ondan alıyorken 8k alayım dedim direkt alıcı satılıyorsa 1klık olanı alı 8k alıcı tedarik edilir bir yerlerdenBen 4 gün beklemiştim
Hocam p yerine biraz bekleyip pro almak en iyisiindirim bitmesinde pusuya yattım
sadece lol oynasam 1k yeterde arada kafa dağıtmak için call of dutyde kasıyorum ondan alıyorken 8k alayım dedim direkt alıcı satılıyorsa 1klık olanı alı 8k alıcı tedarik edilir bir yerlerden
8k alırsan pahalıya gelir sonradanindirim bitmesinde pusuya yattım
sadece lol oynasam 1k yeterde arada kafa dağıtmak için call of dutyde kasıyorum ondan alıyorken 8k alayım dedim direkt alıcı satılıyorsa 1klık olanı alı 8k alıcı tedarik edilir bir yerlerden