yakalayamadım yineBitti bile
düzgün stok getirseler yakalıcaz da knk gelmiyor işte ama 1 kez o fiyattan verdiler ben inanıyorum bi daha verirleryakalayamadım yine
Ben gördüm geldim mesaj yazdım sonra dedim kendime alayım bari karta para atana kadar bitti. Sen kaçırdın ben tembellikten alamadım. Nöbette bekle gelir illakiyakalayamadım yine
Red sanırım ama bi önemi yok beleşe tuşla kabloyu bile yollasa razıyımklavye switch ne beyler
iştimaya tuturmasınlar beni ayıpBen gördüm geldim mesaj yazdım sonra dedim kendime alayım bari karta para atana kadar bitti. Sen kaçırdın ben tembellikten alamadım. Nöbette bekle gelir illaki
direk satıcıya soru soruyorsun güzel kardeşim temsilci değilTemuda iletişime geçtiğin satıcı olmuyor satıcıyla sorumlu kişiyle iletişime geçiyorsun.
Adam mail atmış işte cevap vermişler. Temu'nun bir şey söylemesine gerek yok ki.Beyler aklınız var ise temu da yazan özelliklere çok aldırmayın daha satıcısı bile bilmiyor özelliği ne adama soruyorum kullanılan mcu markasını bilgimiz yok diyor gelince görücez