Bir tane kablosuz mouseum var zaten yedekte dursun yada öbür pcde kullanırım diye alacaktım 2 tane alsam bile 670tl yapmıyormouse
Bir tane kablosuz mouseum var zaten yedekte dursun yada öbür pcde kullanırım diye alacaktım 2 tane alsam bile 670tl yapmıyormouse
Takı Kolye Sweet FigürÜrün eklemek gerekiyor 670tl olması için ne alıcam şimdi bunun yanına ihtiyacım olmayan
Sensör olarak düşün olanı almışsın 3318 ama bu fiyata iyi gibi benceValla MC olandan bi siyah bi beyaz aldım bu sadece pil ile mi çalışıyor bittiğinde sürekli pilini mi değiştiricez
Kanka digerlerinde stok yok zaten sadece lol oynuyoz tarayicida geziyoz yetmez miSensör olarak düşün olanı almışsın 3318 ama bu fiyata iyi gibi bence
Fazlasıyla yeterKanka digerlerinde stok yok zaten sadece lol oynuyoz tarayicida geziyoz yetmez mi
bunda kablo ile sarj etme şeyi varmı kanka kablosu geliyormu yani ? yoksa sadece pil bittiğinde pil takıp devam mı ?Fazlasıyla yeter
Kablo ile şarj ediyorsun pilli değil bunlar vergi dahil kaça gelmişti sanabunda kablo ile sarj etme şeyi varmı kanka kablosu geliyormu yani ? yoksa sadece pil bittiğinde pil takıp devam mı ?
kanka bi siyah bi beyaz aldım vergi dahil 783 tlKablo ile şarj ediyorsun pilli değil bunlar vergi dahil kaça gelmişti sana
full dolumda kaç saat gidiyodur sarjı tahmini ?kanka bi siyah bi beyaz aldım vergi dahil 783 tl
400 TL gelmiş gayet iyi fiyat emin değilim ama günde 4-5 saat ile 1 hafta götürebilirkanka bi siyah bi beyaz aldım vergi dahil 783 tl
Mesaj otomatik birleştirildi:
full dolumda kaç saat gidiyodur sarjı tahmini ?
2 tane var zaten biri bittiğinde diğerine geçerim400 TL gelmiş gayet iyi fiyat emin değilim ama günde 4-5 saat ile 1 hafta götürebilir
60 saatkanka bi siyah bi beyaz aldım vergi dahil 783 tl
Mesaj otomatik birleştirildi:
full dolumda kaç saat gidiyodur sarjı tahmini ?