Nasil yaniBeyler dikkat edin bu fiyat 7/10 dolar arası bişey maliyetini kurtarmaz.
Geçen büyün indirim diye aynı fare 780 liraydı ki indirim diye ben dahil yüzlerce kişi aldık bu rakam bedavanın bedavası artık bişey çıkabilir diyorum.Nasil yani
159 ile 159P sarj cihazı dışında aynı ürün.MC olanın sensörü 3338 sanırım normal olan daha iyi, 159p ise ikisinden de bir tık daha iyi diye biliyorum en azından kağıt üstünde öyle yazıyor
ÜrünBU temudaki 670 tl minimum siparis tutari sadece urunun fiyati ile mi yoksa vergi dahil fiyati ile mi oluyor
Teşekkürler olurda p stoğu gelirse almak mantıklı o zaman159 ile 159P sarj cihazı dışında aynı ürün.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ürün
Evet işte alınır yani biz baya kazığa almış olduk.159 ile 159P sarj cihazı dışında aynı ürün.
Ürün
İhtiyaç varsa tabikide. Kablo ile de sarj etmek mümkün kullanırken kablo ile sarj ediyoruz zaten sarj cihazı biraz gösteriş ve kullanmadığımız zamanlar için.Teşekkürler olurda p stoğu gelirse almak mantıklı o zaman
Pro olanı aldıysan kazık değil aslında bunlar çok ucuz. Pro un scroll u switchleri daha iyi.Evet işte alınır yani biz baya kazığa almış olduk.
Pro olanı aldım ama pro olanla düz versiyon arasında 100 lira var aldığım satıcıda şuanki indirimde 270/870 600 lira fiyat farkı mevcutİhtiyaç varsa tabikide. Kablo ile de sarj etmek mümkün kullanırken kablo ile sarj ediyoruz zaten sarj cihazı biraz gösteriş ve kullanmadığımız zamanlar için.
Pro olanı aldıysan kazık değil aslında bunlar çok ucuz. Pro un scroll u switchleri daha iyi.
Bütçe sıkıntınız varsa normali alın.Pro olanı aldım ama pro olanla düz versiyon arasında 100 lira var aldığım satıcıda şuanki indirimde 270/870 600 lira fiyat farkı mevcut