Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159PRO 8K SARJ VE DONGLE İLE BERABER 1310TL!!!

Oguz...

80+ Bronze
O da ilginç hocam. Acaba uçağa daha önce kondu gerilerde kaldı dicem de 3 gün önce çıktı diğeri gümrükten aj099 dan daha tık yok
hocam sistemsel o an gelmediyse bir sonraki grupla geliyor ondan bir gecikme oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam bu aşamadan sonra ne kadar sürüyor tahmini?Alıntıyı görüntüle
3-4 iş günü gümrük yoğunluğuna bağlı bir de kargo

• Beğen
Reaksiyonlar: Kylt
hocam sistemsel o an gelmediyse bir sonraki grupla geliyor ondan bir gecikme oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

3-4 iş günü gümrük yoğunluğuna bağlı bir de kargo
Neyse ya gelir elbet

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,241
İsim
Diyarhan
valla yalan olmasın iade için yazmadım. normalde bir şey aldığımda kutuda falan sorun varsa gerekli paltform üstünden uyarı yapıyorum hep kargo şirketini uyarsınlar diye iade ettiler.
Bende kupon için yazmıştım iade etmişlerdi. Burada iadeyi havada kapacak kişiler bütün gün laf atıp beni suçlamışlardı satıştan kalktı diye. Miss gibi tester göndermiş oldular

Squex

80+ Silver
Fare şimdi elime geçti ve açıkçası büyük hayal kırıklığı yaşattı. Fareyi alma sebebim s9 ultrada bluetooth ile kullanmaktı. Steelseries rival 3 vardı 90 hz çalışıyordu android ile ve 90 hz kasıyor gibi hissetiriyordu bu fareyi alma sebebim de buydu. Android ile kullanmak ve arada laptop ile kullanmak. Fare tablette 60 hz ile çalışıyor ve çok kasıyor.

Amd34

80+ Silver
Bu hz testini nereden yapıyorsunuz google üzerinden yaptığım zaman 2k üstüne çıkmıyor

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,205
İsim
Kadir
159pro da apexte geldi ben sadece açıp yazılımını indirip kullandım beklediğimden iyi çıktı ikisi de ek bir teste gerek var mı tek yaptığım 4khz vs alıp kullanmak standda şarj vs

Doancrula

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Doğan
210 TL indirim kodu ile 1.260,38 TL'ye dün satın aldım. Çok rekabetçi bir oyuncu olmamama rağmen Beast X falan almayı düşünüyordum. Pronun işimi göreceğini düşüyorum. Bu konu sayesinde haberim oldu bu üründen, teşekkürler.

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
502
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
210 TL indirim kodu ile 1.260,38 TL'ye dün satın aldım. Çok rekabetçi bir oyuncu olmamama rağmen Beast X falan almayı düşünüyordum. Pronun işimi göreceğini düşüyorum. Bu konu sayesinde haberim oldu bu üründen, teşekkürler.
millet 420+ kdv ye aldı. o kadar pahalı kupon falan veriyor onları bekleyin bence

Esekk02

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Murat
mouse alınır mı ilk başta olan linkte ki arkadaşım alan çoğu kişide bozulmuş dedi forum da konu açılmış bunla ilgili heralde

Mngciğim sağolsun kutuyu yırtmış ezmiş bükmüş

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,205
İsim
Kadir
ben ne apexte ne de 159 pro da takılma yaşamadım takılma vs dışında bir sorun yaşayan var mı testini yapayım

Amd34

80+ Silver
ben ne apexte ne de 159 pro da takılma yaşamadım takılma vs dışında bir sorun yaşayan var mı testini yapayım
Ben apex'de yaşadım takıldı fakat sanırım taktığım usb yerinden kaynaklı kasaya takmıştım sonra çıkardım anakarta takıp güncelledim hiç bi sorun yok fıstık gibi mouse yağ gibi kayıyor :D

Top Bottom