Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159PRO 8K SARJ VE DONGLE İLE BERABER 1310TL!!!

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,194
İsim
Kadir
Ben apex'de yaşadım takıldı fakat sanırım taktığım usb yerinden kaynaklı kasaya takmıştım sonra çıkardım anakarta takıp güncelledim hiç bi sorun yok fıstık gibi mouse yağ gibi kayıyor :D
BT olarak kullandınız mı bt ye alınca nasıl bağlayacağız mouse gidiyor :D

Amd34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Nik Flatron
Valla bende bilmiyorum
sarı siteden aradılar bu amd arkadaş için. Bu arkadaşın farklı hesapları olduğu ve yanıltıcı bilgiler verdiği bilgisini verdim, inceliyorlar kendisini. Beni engellediği için göremiyor ama arkadaşları iletir. KVKK ihlali hakkında da konuştuk. Hemfikir olduk sarı siteyle kvkk ihlali yapıldığı konusunda. O konuda da inceleme başlattılar.

buraktpl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Burak Topal
Arkadaşlar ürünün içini açıp mcu'sunun fotoğrafını çeken var mıdır? kanıt olarak atmamı istiyor müşteri hizmetleri, acil yardım lazım

Dambıldor

80+ Silver
arkadaşlar benim mızrak pardon mouse geldide bunun driver linki var mıdır bulan atabilir mi :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fotoğraf paylaşmazsak olmaz, diğer mouse darmoshark m3 hiç memnun değildim boyut olarak ajazz elime baya küçük geldi ama zamanla alışacağımı düşünüyorum alanlara hayırlı olsun şimdiden
Alıntıyı görüntüle
Hala fukara olduğunu kabul edemiyor. Mouse sorunsuz ulaşmış 1200e almış birde baktı millet ucuza aldi sindirememiş 😁

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
556
İsim
Erdem çay
Beyler tatlı tatlı kavga ediyorsunuz ama bi sorum olacak

Bu beş tane filan alanlar nasıl alıyor.

Mesela kredi ve indirim kuponu var hesapta aula 2 tane alsam kupon öncesi fiyatı 1070 geçtiği için almaya izin vermiyor var mı taktiği bunun

Zechion

80+ Silver
Beyler alınır mı? 1300 liraya değer mi?

Top Bottom