Spectre_zz
80+ Bronze
PRo modelinin sotgu tukendi konuyu indirim bitti yapin lutfen
aynen bendede oldu satmaya calısıyorumBurada apex kullanan var mı beyler? 2000hz de kullanırken arada takılıyor gibi sanki, sizde de öyle mi? sürekli değil ama arada.
Kaça satıyon knkaynen bendede oldu satmaya calısıyorum
Ben aldımvergi iadesi hiçbir şekilde alamazsın. ama ürünün iadesini alabilirsin.
rica etsem kanıt sunabilirmisin. çünkü ben siparişi verir vermez iptal etmek istedim saniyeler sonra vergi iadesi çıkmadı .Ben aldım
Kasa modeli neBenim mouse geldi ben çok beğendim. Vesile olana teşekkürler. Klavye, fare, konsol bu forum sayesinde tamamlandı.
Alıntıyı görüntüle
Haha mizrak girdi desene.Burada apex kullanan var mı beyler? 2000hz de kullanırken arada takılıyor gibi sanki, sizde de öyle mi? sürekli değil ama arada.
Bu nasıl bir kasadır arkadaş bayıldım.Benim mouse geldi ben çok beğendim. Vesile olana teşekkürler. Klavye, fare, konsol bu forum sayesinde tamamlandı.
Alıntıyı görüntüle
hyte yada dragosun bır modelı olması lazımBu nasıl bir kasadır arkadaş bayıldım.
kaça satım sen soyleKaça satıyon knk
Senin ürünün beni ilgilendirmezkaça satım sen soyle
O ekran ne kasanın önündeki?Benim mouse geldi ben çok beğendim. Vesile olana teşekkürler. Klavye, fare, konsol bu forum sayesinde tamamlandı.
Alıntıyı görüntüle
aklındakını soyleSenin ürünün beni ilgilendirmez