Yan tusa macro atadim. Csde konusma tusu olarak. Ates ederken macro tusuna bastihimda atesi kesiyor. Yani sol tiklamayi pasif hale getiriyor. Iki tusu ayni anda kullanamiyorum. Neden olur?Valla 3-4 gündür sabit 4k kullanıyorum sıfır sıkıntı ilk başta bende de takılmıştı usb port değiş 3.0 olanlar yani mavi olanlara takılı olduğundan emin ol
Throne Niji Eclipse K1hayırlı olsun. klavyenin modeli ne acaba merak ettimde
HYTE Y70 Touch Snow WhiteKasa modeli ne
Kasanın özelliği dokunmatik ekranı var. HYTE Y70O ekran ne kasanın önündeki?
Burada apex kullanan var mı beyler? 2000hz de kullanırken arada takılıyor gibi sanki, sizde de öyle mi? sürekli değil ama arada.
BT da kullanıyor olabilirsin.Yazılım programında 1000Hz'ye kadar gözüküyor. Biraz baktım ama nasıl yapıldığını bulamadım.
Bu videoda denetim masasından mouse ayarlarının sıfırlanmasının ve "işaretçi hassasiyetini arttır" seçeneğinin kapatılmasının çoğu sorunu çözdüğünden bahsediyor.
3 aydır aralıksız stokta nasıl alamamayı başardın?stoklar bitmiş AJAZZ AJ159PRO ne zaman gelir yada gelirmi alamadım
bu nasıl soru alamamışım demekki bir sebebi var güzel kardeşim herkesin parası hazır olmuyor değilmi?3 aydır aralıksız stokta nasıl alamamayı başardın?
Şimdi aynısını de bakalım cahil millet elinde hangi mouse varsa satıp cayır cayır ayıla bayıla AJ159 Pro kullanıyor ne oldu şimdi?dareudan iyi diyen bi adamı cıddıye almaya gerek yok
daha mouse herkesın elıne gelelı max 3 4 gün oldu uzun surelı kullanımı gorelım kara cahil seniŞimdi aynısını de bakalım cahil millet elinde hangi mouse varsa satıp cayır cayır ayıla bayıla AJ159 Pro kullanıyor ne oldu şimdi?
Puhhaahahahhaha kıvırma lan çakal.daha mouse herkesın elıne gelelı max 3 4 gün oldu uzun surelı kullanımı gorelım kara cahil seni
senın gıbı 13 yasındakı veletlerle ugrasmıyorum son paranı bu mousemu verdin haPuhhaahahahhaha kıvırma lan çakal.
Kudurma. Hakkında hiçbir şey bilmediği mouse hakkında atıp tutan millete sallayan ben değilim. Ayrıca uzun vadeli kullananlar var gayet memnunlar. Hatta kudurrrrrsenın gıbı 13 yasındakı veletlerle ugrasmıyorum son paranı bu mousemu verdin ha