Neler Yeni

Ajazz aj179 apex 3000tl ye alinir mi

cartex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Bugra Gumbar
Arkadaslar merhaba bu temuda ki ucuz fiyatı kacirip 3.2k ya ajazz aj179 apex aldim fakat icim de bi kusku olustu bi kac forum da kotu elestirilerini gordum eger 1.5k civari olsa problem yoktu ama bu fiyata bu mouse alınır mı? ya da o fiyata daha iyisi alinir mi? (urun geldi fakat daha kutusunu acmadim)

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Furkan b
Arkadaslar merhaba bu temuda ki ucuz fiyatı kacirip 3.2k ya ajazz aj179 apex aldim fakat icim de bi kusku olustu bi kac forum da kotu elestirilerini gordum eger 1.5k civari olsa problem yoktu ama bu fiyata bu mouse alınır mı? ya da o fiyata daha iyisi alinir mi? (urun geldi fakat daha kutusunu acmadim)
alınmaz bence wraithten daha kaliteli mouse alınabilir

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Telefon. Bilgisayar. Monitör. Kulaklık.
Temuda AJ159 Pro var. 1.6k'ya falan geliyor. Yeni hesaba alırsan arkadaşım geçen 800TL'ye aldı. Onu alabilirsen onu al.

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,828
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
alınmaz. NOKTA!
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://rampage.com.tr/ yeni çıkan blitz var. özellikleri fiyatına uygun. ama deneyen olmadı . ilk olabilirsin.

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
669
İsim
Erdem çay
3.200 e alınmaz fakat alınır mouse, alternatif olan rampage blitz de dock yok apexde ekranlı dock var, yani rampage ' in eksi yönü varken apex ' in eksi yönü nedir.

3.200 e 3950 sensörlü ekranlı mouse bulamazsınız istediğiniz siteye bakın. Ama ekrandan vazgeçerseniz alternatifleri vardır fakat daha iyi olacağını sanmıyorum. Forumda yazılan olumsuz eleştirilerin çoğu takıntılı insanlar ve pimpiriklilerin uydurması.

cartex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Bugra Gumbar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Temuda AJ159 Pro var. 1.6k'ya falan geliyor. Yeni hesaba alırsan arkadaşım geçen 800TL'ye aldı. Onu alabilirsen onu al.
aslin da ilk basta pro modelini almayi dusundum fakat ekran olayi fikrimi degistirdi tabi sirf ekrana o kadar fiyat farkinin degicegini dusunmesem de pro modeli hic icimesinmedi.

3.200 e alınmaz fakat alınır mouse, alternatif olan rampage blitz de dock yok apexde ekranlı dock var, yani rampage ' in eksi yönü varken apex ' in eksi yönü nedir.

3.200 e 3950 sensörlü ekranlı mouse bulamazsınız istediğiniz siteye bakın. Ama ekrandan vazgeçerseniz alternatifleri vardır fakat daha iyi olacağını sanmıyorum. Forumda yazılan olumsuz eleştirilerin çoğu takıntılı insanlar ve pimpiriklilerin uydurması.
Destegin icin cok tesekkur ederim icime bi su serptin.

Gurkanpiro

80+ Platinum
Şahsen scyorx alırdım nordic mcu lu geliyor ve gecikme değerleri apex in pan1080 den daha iyidir muhtemelen

Top Bottom