SadeceSeyf
80+ Gold
1 tane daha alayım dedim. Arada ki iade farkını amazon kaldırmış. Artık ürün iadesi olmuyormuş.Aga b.... yak yak
Şimdi aldığımız ürünü beğenmezsen iade edemiyo muyuz1 tane daha alayım dedim. Arada ki iade farkını amazon kaldırmış. Artık ürün iadesi olmuyormuş.Aga b.... yak yak
Hayır ediyorsun ama ucuzladigi için fiyat farkını iade ediyorlardi. Artık yokmuş. Bu arada mouse malzeme hariç bence çok iyi. Arada ki fark kadar kupon verselerdi bir tane daha alacaktimŞimdi aldığımız ürünü beğenmezsen iade edemiyo muyuz
şimdi kesin beğenmezsek iade edebiliyoruz değilmi ve iade süresi max kaç gün 1 hafta kullandıktan sonra iade edebilirmiyiz kesinHayır ediyorsun ama ucuzladigi için fiyat farkını iade ediyorlardi. Artık yokmuş. Bu arada mouse malzeme hariç bence çok iyi. Arada ki fark kadar kupon verselerdi bir tane daha alacaktim
Amazonda 30 gün. Ama yurtdışı 15 gün sonra yol uvretini falan yatirmiyor galibaşimdi kesin beğenmezsek iade edebiliyoruz değilmi ve iade süresi max kaç gün 1 hafta kullandıktan sonra iade edebilirmiyiz kesin
bu ajazz nerden yurtdışımıAmazonda 30 gün. Ama yurtdışı 15 gün sonra yol uvretini falan yatirmiyor galiba
Evetbu ajazz nerden yurtdışımı
şimdi bunu iade etsek 853 tl yatırmicaklarmı geri bize tam anlamadım hocam
Yav kardeşim nasıl anlamiyorsun. İlk 15 gün içinde iade etmen durumunda paranın tümünü yatiriyorlar. 15 gün sonra yol ve vergi ücretini kesiyor onu vermiyor ürünün ana parasını veriyorşimdi bunu iade etsek 853 TL yatırmicaklarmı geri bize tam anlamadım hocam