Neler Yeni

🔥İndirim Biostar B650MP-E Pro Anakart n11 3636 TL güncel amazon 3399 tl

AntremanKoçuMünir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,103
İsim
Ali
Bende uzun süredir kullanıyorum distribütörü 1 tane olduğundan pek bilinmiyor o yüzden insanlar çekiliyor , ama ürün desteğinde eksikliği yok. Sadece şu an yeni nesil işlemci desteği gelmedi B650ler için, yakında gelir umarım.
Evga gibi kralı bilmeyen inno3d, His gibi markaları iyi midir diye soranlar oluyordu. Ancak eskiler bilir hocam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Ali Can
Bende uzun süredir kullanıyorum distribütörü 1 tane olduğundan pek bilinmiyor o yüzden insanlar çekiliyor , ama ürün desteğinde eksikliği yok. Sadece şu an yeni nesil işlemci desteği gelmedi B650ler için, yakında gelir umarım.
işlemci desteği geleli 86 sene oldu.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,234
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Bir ev kullanıcısının alabileceği en iyi seçeneklerden biri. Thunderbolt, quick şarj wi-fi genişletme yuvaları iyi parçalar iyi güzel anakart.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ali İsmail ERARSLAN
Biostar anakart bugün elime geçti 7500f ile kullanacağım wifi parçaları çıktı içinden ama maalesef wifi kartı yok harici almak lazım uygun fiyatlı bir wifi kartı önerir misiniz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Onur KAYA
Biostar anakart bugün elime geçti 7500f ile kullanacağım wifi parçaları çıktı içinden ama maalesef wifi kartı yok harici almak lazım uygun fiyatlı bir wifi kartı önerir misiniz?
Ben bundan aldım 3.0 portuna tak güzel çalışıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Ali Can
Fiyat/performans olmuyor. 1k üzeri tutuyor. tp link usb wifi al geç

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,133
Üyeler
163,785
Son üye
vatansemi
Top Bottom