Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Biostar B650MP-E Pro Anakart n11 3636 TL güncel amazon 3399 tl

Bende uzun süredir kullanıyorum distribütörü 1 tane olduğundan pek bilinmiyor o yüzden insanlar çekiliyor , ama ürün desteğinde eksikliği yok. Sadece şu an yeni nesil işlemci desteği gelmedi B650ler için, yakında gelir umarım.
Evga gibi kralı bilmeyen inno3d, His gibi markaları iyi midir diye soranlar oluyordu. Ancak eskiler bilir hocam.

Bende uzun süredir kullanıyorum distribütörü 1 tane olduğundan pek bilinmiyor o yüzden insanlar çekiliyor , ama ürün desteğinde eksikliği yok. Sadece şu an yeni nesil işlemci desteği gelmedi B650ler için, yakında gelir umarım.
işlemci desteği geleli 86 sene oldu.

Bir ev kullanıcısının alabileceği en iyi seçeneklerden biri. Thunderbolt, quick şarj wi-fi genişletme yuvaları iyi parçalar iyi güzel anakart.

Biostar anakart bugün elime geçti 7500f ile kullanacağım wifi parçaları çıktı içinden ama maalesef wifi kartı yok harici almak lazım uygun fiyatlı bir wifi kartı önerir misiniz?

Biostar anakart bugün elime geçti 7500f ile kullanacağım wifi parçaları çıktı içinden ama maalesef wifi kartı yok harici almak lazım uygun fiyatlı bir wifi kartı önerir misiniz?
Ben bundan aldım 3.0 portuna tak güzel çalışıyor

Geri