uygundur alabilirsinR5 7500F 4070 SÜPER 12GB EKRAN KARTLI SİSTEM TOPLUYORUM UYGUN MUDUR BU KART BU SİSTEME İLERDE 7800X3D YE GEÇME FİKRİM VAR
teşekkür ederim başka yorumu olan var mı acabauygundur alabilirsin
7800 ve 4070 super arasında 2k değerlerde ciddi farklar var. 7800 daha sıcak calısıyor ve 4070 super kadar fps alamazsın.R5 7500F 4070 SÜPER 12GB EKRAN KARTLI SİSTEM TOPLUYORUM UYGUN MUDUR BU KART BU SİSTEME İLERDE 7800X3D YE GEÇME FİKRİM VAR
Ürün fiyatına göre gerçekten dolu bir kart bence, benim tek sevmediğim eksi yanı bios ekranının çok kötü ve eski durması, ayrıca bios update tarafında da sorunlar yaşanabiliyormuş. Daha yeni sipariş verdim bende gelsin kurulumu yapıcam bakalımteşekkür ederim başka yorumu olan var mı acaba
6 ay taksit ücretsiz olduğundan amazondan alıcam ayın sonuna kadar güzel fp hazır sistem çıkmazsa. Sistem nasıl sence iş görür mü ? Bir tek ekran kartı seçemedim.alıp kullanırım 5 sene arkama bakmam dersen bütün markalar bütün modeller aynı gibi. geçen videoda bütün kartların sıcaklık ve fps oranlarını izledim 3/5 derece 3/5 fps oynuyor en kötüsü bu dedikleri kart bile aynı performansı veriyor yani.
ama ben alırım 6 ayda bir satar değişirim dersen msi ve asus gibi markalar daha mantıklı olacaktır. dışarıdaki adam inno, galax ve palit bilmez, cabuk satmak için dediğim markalara yönelmelisin.
mesela burada cok kötüledikleri monster laptopla asusun iyi bir laptopunu satışa sunmuştum asusa yorum 0 monstere 17 falandı. bu forum dısına cıkınca işler değişiyor.
nasıl yani hocam 7500f den 7800x3d ye geçmek mantıksız mı bu ekran kartı ile7800 ve 4070 super arasında 2k değerlerde ciddi farklar var. 7800 daha sıcak calısıyor ve 4070 super kadar fps alamazsın.
Onu diyen kim?b650 anakart alma arifesindeyim.Bu kart hep önüme düşüyor millete sorduğumda 9700x için yetersiz diyolar ama tavsiye edilen anakartlar da 7kdan başlıyor Bi ortasını bulamadım.
güzel hayırlı olsun6 ay taksit ücretsiz olduğundan amazondan alıcam ayın sonuna kadar güzel fp hazır sistem çıkmazsa. Sistem nasıl sence iş görür mü ? Bir tek ekran kartı seçemedim.
Bu indirimin süresi var mı?6 ay taksit ücretsiz olduğundan amazondan alıcam ayın sonuna kadar güzel fp hazır sistem çıkmazsa. Sistem nasıl sence iş görür mü ? Bir tek ekran kartı seçemedim.
Daha önceden benzer konular açılmıştı forumdaki arkadaşlar çok giiş seviyesi oldugu için tavsiye etmediler. Bide biosu sorunu diyenler de oldu.Onu diyen kim?
yok ben yanlıs görmüsüm hocam mantıksız değil güzel sistemin.nasıl yani hocam 7500f den 7800x3d ye geçmek mantıksız mı bu ekran kartı ile
erkan kartım bu