Neler Yeni

Yardım Ajazz aj199 güzel mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Baran ayhan
Arkadaşlar merhaba ben şuanda razer viper mini kullanıyorum fakat artık kablolu mouse kullanmaktan illallah geldi kablosuz mouse arıyorum ve kullanım tarzıma uyan orta bütçeli mouselardan biri olan ajazz aj199'u buldum sizce kablosuz kullanmak için viper mini'den bu mouse'a geçmek mantıklı mı aralarından büyük bir performans farkı var mı? Bir de bir soru daha sormak istiyorum ben grip tape ile mouse kullanmaya çok alıştım ve Türkiye'de bu mouseu'un grip tape'i bulunmuyor wraith esportstan bu modele benzediği için Logitech g pro superlight'ın grip tapeini almayı planlıyorum sizce olur mu ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,176
İsim
Murat Orhan
Arkadaşlar merhaba ben şuanda razer viper mini kullanıyorum fakat artık kablolu mouse kullanmaktan illallah geldi kablosuz mouse arıyorum ve kullanım tarzıma uyan orta bütçeli mouselardan biri olan ajazz aj199'u buldum sizce kablosuz kullanmak için viper mini'den bu mouse'a geçmek mantıklı mı aralarından büyük bir performans farkı var mı? Bir de bir soru daha sormak istiyorum ben grip tape ile mouse kullanmaya çok alıştım ve Türkiye'de bu mouseu'un grip tape'i bulunmuyor wraith esportstan bu modele benzediği için Logitech g pro superlight'ın grip tapeini almayı planlıyorum sizce olur mu ?
Aşırı büyük bir performans farkı var. GPX'e çok benziyor shape'i grip tape'i kesmen gerekebilir biraz ama iyi şekilde uyacaktır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,176
İsim
Murat Orhan

SadeceSeyf

80+ Gold
aj199 çok iyi hala kullanıyorum siyahini almayaı düşünüyorum hatta indirimdeyken

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Baran ayhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aj199 çok iyi hala kullanıyorum siyahini almayaı düşünüyorum hatta indirimdeyken
Skatezlerinden biraz fazla şikayet duydum acaba mouse elime ulaşmadan hemen bı skatez mi alsam diye düşünüyorum sence almalı mıyım gözle görülür rahatsız eden bir problemi var mı? Bir de aliexpressten skatez önerisi olarak link atabilir misiniz ?

Kayser-i Rûm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
364
İsim
Ege Taşkın
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Tavsiye
DA V2 vs AJ199. Hangisini tercih etmeliyim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Baran ayhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
DA V2 vs AJ199. Hangisini tercih etmeliyim?
Razer kullandığımdan ben de da V2 mi alsam mı diye düşündüm fakat büyük mouse kullanmaya alışkın olmadığımdan almaktan vazgeçtim mini versiyonu olsa onu almak istiyordum teknik özellik olarak bilgili değilim fakat büyük mouse kullanmam diyorsan hiç yaklaşma çünkü aj199 mini bir mouse da V2 ise büyük bir mouse klasmanlari biraz farklı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Baran ayhan
AJ199
Mesaj otomatik birleştirildi:

şahsen.
Kanka yukarda yazdim görmedin sanırım aj199 ile ilgili en büyük sikayet skatezleriyle ilgili sence direkt değiştirilmesi gereken kullanista rahatsız edici bir skatezi var mı değiştirmeli miyim? Bir de eğer değiştirmem gerekiyorsa güzel bir skatez linki atabilir misin alayım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,439
Üyeler
164,670
Son üye
Konuşandomates
Top Bottom