Neler Yeni

AJAZZ AJ199 mouse aldım kullanılmış geldi sonra ne mi oldu???

Nyrxia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Ahmet
Ürün açılmış iade edilmiş ve ön tarafindaki skate ucundan soyulmuş olarak geldi. Bende iade başlattım ürünü iade edecekken bugün gece calistigim için sabah kargocu ben uyurken gelmiş ve gitmiş tekrar iade işlemi başlatmak istediğimde ürünün parasini iade ettiklerini ürünün bende kalabileceğini söyledi Amazon müşteri temsilcisi şimdi konuşma kaydı olduğu için problem yaşayacağımı sanmıyorum. Bu mouse için skate alıp kullanabilirim sanırım hiç skate almadım ne kadardır nereden bulurum yardımcı olacak varmı ? Ürün elimde kaldı şimdi ya satacağım yada skate alıp kullanacağım

Ekler

• Screenshot_2023-06-05-23-35-47-902_com.amazon.mShop.android.shopping.jpg
    Screenshot_2023-06-05-23-35-47-902_com.amazon.mShop.android.shopping.jpg
    609 KB · Hit: 185
  • Screenshot_2023-06-05-23-36-51-556_com.amazon.mShop.android.shopping.jpg
    Screenshot_2023-06-05-23-36-51-556_com.amazon.mShop.android.shopping.jpg
    609.3 KB · Hit: 184

SadeceSeyf

80+ Gold
Ürün açılmış iade edilmiş ve ön tarafindaki skate ucundan soyulmuş olarak geldi. Bende iade başlattım ürünü iade edecekken bugün gece calistigim için sabah kargocu ben uyurken gelmiş ve gitmiş tekrar iade işlemi başlatmak istediğimde ürünün parasini iade ettiklerini ürünün bende kalabileceğini söyledi Amazon müşteri temsilcisi şimdi konuşma kaydı olduğu için problem yaşayacağımı sanmıyorum. Bu mouse için skate alıp kullanabilirim sanırım hiç skate almadım ne kadardır nereden bulurum yardımcı olacak varmı ? Ürün elimde kaldı şimdi ya satacağım yada skate alıp kullanacağım
Amazon adam adam. Asus chakram core mouse almıştım amazon usdan 550 tl ye 2 tane. Kutuları hasarlı geldiği için 300 TL iade yapmışlardı. 2 Mouse 400 TL ye gelmişti. Çok krallar valla

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,756
İsim
Eren Güven
STONKS 🤣 Jeff bezos geçerken bahşiş bırakayım bari demiş 🤣 Google da aj199 skatez diye aratırsan aliexpresste falan çıkıyo. Benimkinin de skatezleri kötü görünüyodu ama gayet de güzel kayıyodu bu arada

Nyrxia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
STONKS 🤣 Jeff bezos geçerken bahşiş bırakayım bari demiş 🤣 Google da aj199 skatez diye aratırsan aliexpresste falan çıkıyo. Benimkinin de skatezleri kötü görünüyodu ama gayet de güzel kayıyodu bu arada
Kral benimkinin skate kenarından kırılmış tırnak gibi yani kullanmak imkansiza yakın öyle bir soymus arkadaş mecbur skate şart ona yurt icinde falan bulamazmiyiz aliexpresten geleyim diyene kadar kaç ay geçer kim bilir 😂😂
Mesaj otomatik birleştirildi:

Amazon adam adam. Asus chakram core mouse almıştım amazon usdan 550 TL ye 2 tane. Kutuları hasarlı geldiği için 300 TL iade yapmışlardı. 2 Mouse 400 TL ye gelmişti. Çok krallar valla
Bu arada ürün iadesi şimdilik gözükmüyor siparislerimde kesin olsun diye bi 14-15 gün ellemem ben bu mouseu 850₺ benim için şuan büyük para 😂

MuratAbiGF Fedaisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
İlker
İlgilendiği Kategoriler
Ekipmanlar,Sistem Parçaları,Teknik ve Yazılımsal Sorunlar vb.
Instagram
ahmetkayaofficial01
Discord
Ahmetkaya#9513
Kral benimkinin skate kenarından kırılmış tırnak gibi yani kullanmak imkansiza yakın öyle bir soymus arkadaş mecbur skate şart ona yurt icinde falan bulamazmiyiz aliexpresten geleyim diyene kadar kaç ay geçer kim bilir 😂😂

Bu arada ürün iadesi şimdilik gözükmüyor siparislerimde kesin olsun diye bi 14-15 gün ellemem ben bu mouseu 850₺ benim için şuan büyük para 😂
aliexpresste eğer satıcı iyiyise 14 güne gelir

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,756
İsim
Eren Güven

Wraith te universal skatezler vardı onlara bi bakıver

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,002
İsim
Sadettin Y
benim klavye yurtdışı ürünü sallanma yapıyor ve kutu icerigi eksikti. iade edin dediler valla amazondan beklemezdim bi 100-200 atesleselerdi olurdu. sorun olmayacagi icin iadeyle ugrasmadim ama üzmüştü

Nyrxia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
benim klavye yurtdışı ürünü sallanma yapıyor ve kutu icerigi eksikti. iade edin dediler valla amazondan beklemezdim bi 100-200 atesleselerdi olurdu. sorun olmayacagi icin iadeyle ugrasmadim ama üzmüştü
Tamamen müşteri temsilcisi şansı bence bu işler

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Taha

Nyrxia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim