Neler Yeni

AJAZZ AJ199 mouse aldım kullanılmış geldi sonra ne mi oldu???

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Lieutenant Anderson
Tamamen müşteri temsilcisi şansı bence bu işler
Sanmıyorum. Benzer bir olay yaşadım geçenlerde iki adet yüz serumu aldım toplam 240 TL ödemiştim ilk şişenin yarısına doğru iyi gelmedi bana iade ettim ikinci kutuyu kargocu geldi aldı birkaç gün sonra aynı şekilde iki ürünün de parasını yatırdılar. Ben de müşteri temsilcisine yazdım bir yanlışlık olmasın böyle böyle durum var diye. Sorun yok dediler serum bedavaya gelmiş oldu 😅 Amazon hakikaten kral

LoyCEE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
BURAK
Skatez almadım henüz eski mouseu kullanıyorum. Bana 1 hafta içinde geldi. 5 yada 6 gün hatta.
hocam kusura bakmayın üzerinden 10 gün geçmiş konu ama mouseyi kullanıyor musunuz ve bende 17 temmuz gösteriyor siparişin gelmesini daha hızlı ulaştır mı sizde tahmini ne kadar gözüküyordu ve erken mi geldi kusura bakmayın tekrardan

Enes34Nacir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,721
İsim
Enes Nacir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama kasa
Amazon adam adam. Asus chakram core mouse almıştım amazon usdan 550 TL ye 2 tane. Kutuları hasarlı geldiği için 300 TL iade yapmışlardı. 2 Mouse 400 TL ye gelmişti. Çok krallar valla
Bende Trendyol dan ram aldım 5 ay önce pazar poşetine sarıp göndermişlerdi aw

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Kaan
Amazon farklı seviye. Bende bir ürün aldığım için kupon vermişlerdi sonra ürünü beğenmeyip iade ettim kupon hala bende.
(50tl falan ama o zamanlar fena değildi.)

Nyrxia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Ahmet
hocam kusura bakmayın üzerinden 10 gün geçmiş konu ama mouseyi kullanıyor musunuz ve bende 17 temmuz gösteriyor siparişin gelmesini daha hızlı ulaştır mı sizde tahmini ne kadar gözüküyordu ve erken mi geldi kusura bakmayın tekrardan
Bi kaç gün kullandım sonra kenara kaldırdım elimdekinin ömrünü tamamlamayı bekliyorum 😂

Top Bottom