- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam trendyolda vb varmı ve hot swap, rgb özelliği varmı?Kendim daha Yeni k630 aldım gerçekten çok iyi klavye yazılımı, kalitesi sesi herşeyi mükemmel öneririm
Hocam trendyolda vb varmı ve hot swap, rgb özelliği varmı?Kendim daha Yeni k630 aldım gerçekten çok iyi klavye yazılımı, kalitesi sesi herşeyi mükemmel öneririm
maximum 2k tercihim 1,5k altı
Trendyolda var satıcısı gamers arena olan hem beyazı hem siyahı varHocam trendyolda vb varmı ve hot swap, rgb özelliği varmı?
Peki hocam ak680 mi 630 mu k75 mi? Sizce hangisi daha iyidir oyun için.Trendyolda var satıcısı gamers arena olan hem beyazı hem siyahı var
Hotswap ve antighosting var 13 tane RGB,tek renk vb modu var
İçinden aparatlar yedek switch falan filan da çıkıyor
K75 malzeme kalitesi ne kadar iyi olursa olsun white switch oyunlar için iyi değildir çünkü tepki hızı hassas değildirPeki hocam ak680 mi 630 mu k75 mi? Sizce hangisi daha iyidir oyun için.
Hocam peki k617 fizz mi k630 mu ?K75 malzeme kalitesi ne kadar iyi olursa olsun white switch oyunlar için iyi değildir çünkü tepki hızı hassas değildir
Ak680 bana biraz oyuncak gibi geldi ama Brown switch ve red switch seçenekleri var
Ve hotswap ama RGB değil rainbow en mantıklısı reddragon kendim kullanıyorum gerçekten pişman olmazsin
Hocam peki k617 fizz mi k630 mu
Genel olarak aynılar k617 biraz daha sessiz ve bir kaç renk modu farkı var bildiğim kadarıyla blue switch istiyorsanız 630Hocam peki k617 fizz mi k630 mu ?