AJAZZ AK680 MEKANİK KLAVYE VERGİYLE 660TL

vergisiz fiyatı 650tl olan kablosuz versiyonu kablo sevmeyen varsa onu alsın açıkcası bana hiç fark etmez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aldın mı kalitesi konusunda fikrin var mı ?
aldım 4 ay kullandım 3 ayda modladım klavyenin sesi baya iyi şuan baya tok sesi var ileride ak820pro almayı düşünüyorum

Pilli sanırım bu da, cs2 için bir tane klavye çekemedim ya

Klavyeyi daha önceden 500tl ye almıştım klavye baya iyi sorunu yok keycap silinme sorunu hakkında bilgim yok klavyeyi aldığımda puding keycap taktığım için bilmiyorum ama hot brown switch gayet tok güzel ses alınır Bi klavye üzmez

Bunun keycaplerde silinme sorunu yok muydu? Benmi yanlış hatırlıyorum veya biliyorum?
yok

Klavyeyi daha önceden 500tl ye almıştım klavye baya iyi sorunu yok keycap silinme sorunu hakkında bilgim yok klavyeyi aldığımda puding keycap taktığım için bilmiyorum ama hot brown switch gayet tok güzel ses alınır Bi klavye üzmez
ne zaman aldın 500 e ben 600e almıştım

yok

ne zaman aldın 500 e ben 600e almıştım
Whatgeek de Bi ara Bi indirim kodu vardı bütün klavyeler baya indirimli hale geliyordu normal fiyatı 25 dolardı ben 19 dolara almıştım sanırsam 4 ay önce falan

Whatgeek de Bi ara Bi indirim kodu vardı bütün klavyeler baya indirimli hale geliyordu normal fiyatı 25 dolardı ben 19 dolara almıştım sanırsam 4 ay önce falan
bende başka bise almıştım ekstra vergi çıkınca normal fiyattan geldiydi :peeposad:. ekstra vergi yokmuydu sana

Keycap'lerde silinme sorunu var arkadaşlar, sol alt ve shift tuşunun bir kısmı silindi bende ama onun dışında gayet memnunum 600 lira civarına almıştım bende 4-5 ay önce.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,315
Üyeler
184,768
Son üye
Karol
Geri