Yardım AJAZZ AK992 nasıl şarj ederim.

Lowhp

80+
Reaksiyon skoru
53
Arkadaşlar merhaba. Amazondan AJAZZ AK992 aldım. Elime ulaştı bugün ve çok beğendim. Ben bunu kablolu kullanmak istemiyorum ve bu yüzden o gönderilen kablonun ortalıkta gözükmesini istemiyorum. Sadece şarj etmek için kullanmak istiyorum. Dışarı çıktığımda falan şarja bırakıp çıkmak istiyorum. Acaba şarj adaptörü ile şarj edebilir miyim yoksa bunu pc'ye bağlamak zorunda mıyım? Daha önce böyle bir deneyimim olmadığı için cihazı yakmak istemiyorum açıkçası.

Usb moduna alıp PC'ye takacaksın.

Edersin. Ama o an klavyeyi kullanmak istersen mecbur pc bağlaman lazım.
Yok ben dışarı çıkarken şarja takıp geldiğimde şarjım hazır olsun istiyorum. Eğer cihazı yakmayacaksa adaptör ile şarj etmek istiyorum açıkçası.

Şarj adaptörü ile şarj edilmez mi?
Mantıken edilmeli fakat watt değeri vs. sorun çıkartır mı bilmiyorum. Genelde benim pc açık oluyor, klavye de laptopta yakın olduğu için 1-2 saat boş zamanımda kendi kendine bırakıyorum dolmuş oluyor.

Mantıken edilmeli fakat watt değeri vs. sorun çıkartır mı bilmiyorum. Genelde benim pc açık oluyor, klavye de laptopta yakın olduğu için 1-2 saat boş zamanımda kendi kendine bırakıyorum dolmuş oluyor.
Tamam Teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,816
Üyeler
184,056
Son üye
FreegMaan
Geri