Yok malesefİndirimde bende bu klavyeden aldım ama herhangi uygulaması veya driver gibi bir şeyi var mı acaba ben bulamadım
Alınır ben de o yüzden aldımAula F75 aldım, yanına custom yapmak için alınır mı?
Teşekkürler kral sağolasın.Yok malesef
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alınır ben de o yüzden aldım
Ak680 in sesi daha iyi ama bunun kalitesi bence daha iyi , keycapsleri vbTeşekkürler kral sağolasın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ak680den iyi midir bu klavye?
Switch olarak beyaz switch mi iyi hissettirdi sarı switch mi?Herkese selamlar bugün Temudan tanesi vergi dahil yaklaşık 500 TL'ye gelen DKM200 adlı klavyeyi inceleyeceğim , sizlerle daha önce aynı firmanın AK820 PRO isimli klavyesini incelemiştik , hadi kutu içeriğiyle başlayalım :
- Kutu tasarımı baya iyi
Alıntıyı görüntüle
- Kutu içeriği pek dolu değil fiyatına göre düşününce normal
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
- Beyaz ürünün de fotoğrafını ekleyim
Alıntıyı görüntüle
- Switchlere gelecek olursak , turuncu kasalı olan klavyenin switchleri ajazzın kendi switchi DOUYU isimli Beyaz switchi
Alıntıyı görüntüle
- Beyaz kasalı olan klavyenin switchi de yine aynı ajazzın Douyu markalı sarı renkli switchi
Alıntıyı görüntüle
- Ürünün fiyatına göre en büyük artısı Knob ( Ses tekerleğinin ) bulunması , sağ üstte ördeğe benzeyen şey ses tekerleği
ÜRÜN İÇERİĞİ :
1 ADET KULLANIM KLAVUZU
1 ADET KLAVYE
1 ADET 160CM UZUNLUĞUNDA TYPE-C KABLO
1 ADET KEYCAP SÖKME APARATI
1 ADET SWITCH SÖKME APARATI
FARKLI RENKLERDEKİ TUŞLAR
- Kutu içeriği biraz zayıf ama bu markanın ürünleri fiyat odaklı olduğu için tüm ürünleri böyle oluyor , ak820 pronun da , giriş seviye klavyesi a680 in de ve mouse u olan aj199 pro 8k adlı mouse un da kutu içerikleri normale göre baya zayıf ama ürünleri en azından belli bir kalitede oluyor o açıdan ajazz tatmin ediyor
- Ürün 2 adet renk seçeneği ve 3 adet switch seçeneği ile satışa sunulmakta , alırken hangi switch olduğunu bilmeden aldım , diğer switch seçeneği de red switch ama bunlar bana göre redden daha iyi geldi
- 2 renk seçeneğini de yukarı da fotoğraf olarak ekledim
- Ajazzın kendi switchi olduğu için yay sesi yok o açıdan çok tatmin edici , kasa içeriği de dolu muhtemelen space sesi vb baya tok geliyor
- Ürünün tek kötü yanı rainbow olması , rgb olsa güzel olurmuş muhtemelen rainbow olduğu için yazılım eklememişler kendi uygulamasında görüntüleyemedim
Genel Değerlendirme
Bu bütçede kesinlikle alınır ama şu an temu kampanyasında AULA F75 800tl gibi saçma bir fiyata alınabiliyor , kablosuz olmasının da avantajıyla bir tık daha mantıklı olur , ama tr ye göre düşünürsek başta hotswap olma avantajı + knob bulundurması + pbt keycaps ve farklı keycaps seçenekleri sunmasıyla yurtiçi alışverişlere göre yine bedavaya geliyor , uzun süreler boyunca bu fiyatlara bu tarz klavyeler bulamayacağımız için hangisi denk gelirse alın kaçırmayın
AK820 Pro incelemesi :
İnceleme - AJAZZ AK820 PRO KLAVYE İNCELEMESİ
Herkese Selamlar bugün son zamanlarda herkesin WHATGEEK üzerinden aldığı fakat incelemesini göremediğim AJAZZ marka AK820 PRO model Gift Switch klavyenin incelemesini yapıp sizlere aktarmaya çalışacağım , Ürünün kutulaması ve kutu içeriğiyle başlayalım Ürün...forum.donanimarsivi.com
Hayır en yüksek seviyedesin klavye rainbow olduğu için her renk canlı değilIşık seviyesini ayarlayamadım bir türlü, yükseltmeye çalıştığımda iki defa yanıp sönüyor o yanıp sönmedeki ışık seviyesi kadar yüksek sabit kalmıyor onu da bi ayarlayabilirsem benim çok beğendiğim bi klavye. Logitech daha önce garanti kapsamında Tr siyah tuş takımı göndermişti onları da takıp bi denemek istiyorum
Beyaz sanki bir tık daha iyi gibi geldiSwitch olarak beyaz switch mi iyi hissettirdi sarı switch mi?
Nasıl bir hissi var? Sarı olan biraz sert bir switch.Beyaz sanki bir tık daha iyi gibi geldi