En uygun Aliexpress'de ve Gift switch tercih etmenizi öneririm sesi daha güzel.Ajazz AK820 Pro alıcam beyler
Ajazz Gift Switch Mı Ajazz Flying Fish Mi almalıyım?
Ve en uygun nereden alabilirim link?
ben gift switch sipariş ettim geldiğinde flying fish mi yoksa gift switch mi olduğunu nasıl anlayabilirimEn uygun Aliexpress'de ve Gift switch tercih etmenizi öneririm sesi daha güzel.
Renkleri farklı. Mor olan gift.ben gift switch sipariş ettim geldiğinde flying fish mi yoksa gift switch mi olduğunu nasıl anlayabilirim
sadece ses farkı mı var? Kalite anlamında ikiside aynı kalitede mi;?En uygun Aliexpress'de ve Gift switch tercih etmenizi öneririm sesi daha güzel.
nereden sipariş ettinben gift switch sipariş ettim geldiğinde flying fish mi yoksa gift switch mi olduğunu nasıl anlayabilirim
kalite aynı ama gift switcihin sesi daha toksadece ses farkı mı var? Kalite anlamında ikiside aynı kalitede mi;?
Mesaj otomatik birleştirildi:
nereden sipariş ettin
Trde satılanlar orijinal mi sizce hepsiburada da var bir satıcı ama 2 yorum var ben çok şüpheliyim açıkçasıAjazz AK820 PRO Mekanik Oyun Klavyesi,3 Modlu TFT Renkli Ekran ve CNC Düğmeli 81 Tuş,RGB Aydınlatma Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Ajazz AK820 PRO Mekanik Oyun Klavyesi,3 Modlu TFT Renkli Ekran ve CNC Düğmeli 81 Tuş,RGB Aydınlatma yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
İade edersin orijinal değilse. Sahte olacağını sanmıyorum.Trde satılanlar orijinal mi sizce hepsiburada da var bir satıcı ama 2 yorum var ben çok şüpheliyim açıkçası
bu tarz klavyeler trde satılmıyor normalde satıcı yeni getirmiştir , bu klavyenin de muhtemelen sahtesi yokturTrde satılanlar orijinal mi sizce hepsiburada da var bir satıcı ama 2 yorum var ben çok şüpheliyim açıkçası
Amazon'da da mevcut ordan da bakabilirsinTrde satılanlar orijinal mi sizce hepsiburada da var bir satıcı ama 2 yorum var ben çok şüpheliyim açıkçası