Bayramdurmus
80+ Bronze
200-300 TL yurt dışı ile neredeyse aynıAmazonda pahalı galiba fiyatı
200-300 TL yurt dışı ile neredeyse aynıAmazonda pahalı galiba fiyatı
Amazon'da Tr satıcılı 2650 TL 350 TL için yurt dışı alıp o kadar beklemeye değer mi meçhulAliexpressten sipariş verince 2300tlye geliyor vergi ile birlikte.
konu tr satıcıları olunca güven olmuyor artık. o kadar fazla sorun yaşadım ki artık mümkün olan herşeyi yd sipariş veriyorum.bu tarz klavyeler trde satılmıyor normalde satıcı yeni getirmiştir , bu klavyenin de muhtemelen sahtesi yoktur
Normalde sana katılırım ama satıcı zaten e ticaret muhabbetiyle yurt dışından getirip satıyor bir farkı olmaz benceEn uygunu aliexpress gibi duruyor
Alıntıyı görüntüle
bu da amazon Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
konu tr satıcıları olunca güven olmuyor artık. o kadar fazla sorun yaşadım ki artık mümkün olan herşeyi yd sipariş veriyorum.
Yok yok sahte olduğunu iddia etmiyorum kendimce şüpheler işte yediğimiz kazıklar saolsunNormalde sana katılırım ama satıcı zaten e ticaret muhabbetiyle yurt dışından getirip satıyor bir farkı olmaz bence
Sorma trendyolun kendi satıcılı olduğu şarj aleti bile sahte çıktı geçen haklısın ciddenYok yok sahte olduğunu iddia etmiyorum kendimce şüpheler işte yediğimiz kazıklar saolsun
ares firması satıyor bunlar genelde yurt dışından getirip satıyorlar diye biliyorum tamamen e ticaret amaçlı yani. Sahte olma olasılığı düşük gibi daha önce aresten alan var mı?En uygunu aliexpress gibi duruyor
Alıntıyı görüntüle
bu da amazon Alıntıyı görüntüle
konu tr satıcıları olunca güven olmuyor artık. o kadar fazla sorun yaşadım ki artık mümkün olan herşeyi yd sipariş veriyorum.
Normalde sana katılırım ama satıcı zaten e ticaret muhabbetiyle yurt dışından getirip satıyor bir farkı olmaz bence
ares firması satıyor bunlar genelde yurt dışından getirip satıyorlar diye biliyorum tamamen e ticaret amaçlı yani. Sahte olma olasılığı düşük gibi daha önce aresten alan var mı?
Harbi büsürü şey var hangi switch nerden bilcez
Buradan alınır mı beyler ?
Moonu hiç duymadım bilgim yokHarbi büsürü şey var hangi switch nerden bilcez
@Cavuskerem https://amzn.eu/d/08qQzIjS bu moon switch nasıl ben tok creamy ses istiyorum gift almam gerekiyor ok ama bu moon switch nasıl