Neler Yeni

AJAZZ MARKASI forum içerisinde neden popüler?

PANTÜRK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Burak Taşdemir
Arkadaşlar yakın zamanda foruma kayıt oldum ve gözlemlediğim bir husus var, gündem içerisinde ne zaman konuları takip etsem bu markanın ürünlerine dair alım önerileri sürekli önüme düşüyor. Yakın zaman içerisinde mekanik klavye almayı düşünen biri olarak bu markadaki keramet nedir ki insanlar çinden bunu almak için sıraya giriyor. Mesela havit den veya başka f/p klavye markasından ayrılan özellik nedir bu ürünlerde?

Xenovian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
M.Rüzgar Özen
Ucuz, kaliteli, hotswap
Mesaj otomatik birleştirildi:

Havit,rampage gibi bir marka net almayın aldırmayın.

seyfx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Seyfullah
Arkadaşlar yakın zamanda foruma kayıt oldum ve gözlemlediğim bir husus var, gündem içerisinde ne zaman konuları takip etsem bu markanın ürünlerine dair alım önerileri sürekli önüme düşüyor. Yakın zaman içerisinde mekanik klavye almayı düşünen biri olarak bu markadaki keramet nedir ki insanlar çinden bunu almak için sıraya giriyor. Mesela havit den veya başka f/p klavye markasından ayrılan özellik nedir bu ürünlerde?
ucuz olduğu için , tr de aynı paraya çok daha kalitesiz malzemeler alındığı için nispeten daha kaliteli kalıyor ajazz yanlarında

pcbuilder

80+
Arkadaşlar benim de yakın zamanda klavye ve fare alma niyetim var. Kesinlikle uzak dur dediğiniz marka ve modeller nelerdir?

Amd34

80+ Silver
Bedava denecek fiyata ürün alıyoruız

PANTÜRK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Burak Taşdemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ucuz, kaliteli, hotswap
Mesaj otomatik birleştirildi:

Havit,rampage gibi bir marka net almayın aldırmayın.
rampage markası için katılıyorum ama havit yakın zamanda kalitesini arttıran bir marka ve daha da fazla yatırım yapacaklarını düşünüyorum.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,611
İsim
Mehmet Aslan
ucuz ve kaliteli. Kendi klavyemden örnek vereyim , bende Ajazz AK992 modeli var , zamanında amazondan vergiler dahil 1890 liraya almıştım ve hala severek kullanıyorum. Ülke içi satılan 1000-2000 tl arası mekanik klavyelere bakıldığında bu ürünün vadettiği bir çok şeyi vadedemiyor , arada bir kaç tane corsair veya reddragon modelleri var ama onlarda giriş seviye , o fiyat skalasında piyasaya büyük oranda everest , rampage gibi giriş seviye markaların modelleri hakim ve gereksiz pahalılar.

Benim ürünümün diğer ürünlere göre avantajları :
  • Kablosuz bağlantı. (neredeyse hepsinde bu özellik yok),
  • Yazılım destekli RGB aydınlatma
  • Tam boyut
  • Çoklu switch seçeneği
  • Ses tekeri
  • Hot Swap (içerisindeki switch i istediğin gibi değiştirebilirsin , tuş arızalansa bile tamire gerek yok swithc değiştir geç)
  • Lazer baskı
  • Değiştirilebilir tuş kapağı
  • Çok kaliteli Mambasnake kablo.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,502
İsim
Oğuz
Klavyeleri mükemmel olduğu için

PANTÜRK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Burak Taşdemir
ucuz ve kaliteli. Kendi klavyemden örnek vereyim , bende Ajazz AK992 modeli var , zamanında amazondan vergiler dahil 1890 liraya almıştım ve hala severek kullanıyorum. Ülke içi satılan 1000-2000 tl arası mekanik klavyelere bakıldığında bu ürünün vadettiği bir çok şeyi vadedemiyor , arada bir kaç tane corsair veya reddragon modelleri var ama onlarda giriş seviye , o fiyat skalasında piyasaya büyük oranda everest , rampage gibi giriş seviye markaların modelleri hakim ve gereksiz pahalılar.

Benim ürünümün diğer ürünlere göre avantajları :
  • Kablosuz bağlantı. (neredeyse hepsinde bu özellik yok),
  • Yazılım destekli RGB aydınlatma
  • Tam boyut
  • Çoklu switch seçeneği
  • Ses tekeri
  • Hot Swap (içerisindeki switch i istediğin gibi değiştirebilirsin , tuş arızalansa bile tamire gerek yok swithc değiştir geç)
  • Lazer baskı
  • Değiştirilebilir tuş kapağı
  • Çok kaliteli Mambasnake kablo.
Teşekkür ederim benim de muzdarip olduğum bir husus var tam boyut olan ve blue switch olmayan bir klavye bulamamak.

Xenovian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
M.Rüzgar Özen
rampage markası için katılıyorum ama havit yakın zamanda kalitesini arttıran bir marka ve daha da fazla yatırım yapacaklarını düşünüyorum.
O zaman yatırım yaptıkları zaman alın şimdi değil.

Xenovian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
M.Rüzgar Özen
Havit h2002p de bir ara çok popülerite kazanmıştı millet çok beğendi ürünü ama şuan tabi yeni stok gelmiyor galiba
Havitdense ben şuanlık ajazzdan yada kendim custom yapmakla uğraşıyorum.

Top Bottom