Neler Yeni

AJAZZ ÜRÜNLERİ VE AJAZZ MARKASI NEDİR?

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Eren Ali ŞEN
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım, Futbol, Hentbol, Basketbol, bilgisayarlı ve Genel Muhasebe, Fizik
Merhaba Herkese;

Şu sıralar forumda olsun başka yerlerde olsun ajazz klavye ve mouse furyası var ve açıkçası bu markayı ne duydum ne gördüm ne olduğunu bile bilmiyorum. Yakın zamanda razer cobra pro mouse aldım şuan açılan konuları gördükçe hata mı ettim diye düşündürüyor ajazz nedir ürünleri ne kadar kalitelidir razer veya logiteche kıyasla bu markalardan vazgeçilip ajazz mouse veya klavye alınır mı merak ediyorum açıkçası bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim :)

DollHole

80+
ajazz köklü tarihi ile bilinir 1180li yılların başında cengiz han ile birlikte kurulan köklü bir firmadır. ajazz çalıştırdığı köleleri ile bu zamana kadar gelmeyi başarmıştır. ajazz dandik ve ucuz plastik kullanarak sadece çipi iyi koyarlar (opsiksiyonel) herkes atlar çok iyi diye ajazzcıların genel özelliği ucuz malı emcüklemedir. ajazzcılar aynı zamanda aula klavye bağımlısıdır o tuşa basmadan olmaz derler çünkü 500tl klavye anlıcan ajazz çök süper sonaik firma.

Gurkanpiro

80+ Platinum
ajazz köklü tarihi ile bilinir 1180li yılların başında cengiz han ile birlikte kurulan köklü bir firmadır. ajazz çalıştırdığı köleleri ile bu zamana kadar gelmeyi başarmıştır. ajazz dandik ve ucuz plastik kullanarak sadece çipi iyi koyarlar (opsiksiyonel) herkes atlar çok iyi diye ajazzcıların genel özelliği ucuz malı emcüklemedir. ajazzcılar aynı zamanda aula klavye bağımlısıdır o tuşa basmadan olmaz derler çünkü 500tl klavye anlıcan ajazz çök süper sonaik firma.
800 e aynı ozellıklerı sunan mouse onersene

DollHole

80+
1732540067181.png

800 e aynı ozellıklerı sunan mouse onersene

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Eren Ali ŞEN
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım, Futbol, Hentbol, Basketbol, bilgisayarlı ve Genel Muhasebe, Fizik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesela bende razer blackwidow v3 tenkeyless ile razer cobra pro mouse var bu ikisine kıyasla bunları satıp ajazz almama gerek var mı performans olsun malzeme kalitesi olsun kafam karıştı şahsen herkes bir anda ajazz konuları açmaya başlayınca

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,408
Üyeler
164,137
Son üye
BasQuiaT
Top Bottom