Neden katılmak istiyosun hocamİstanbul Fatih'te oturuyorum
Hocam sevdiğim kız var ya CHP gençlik kollarına katılmış benimde arkamda güç olması lazım ölümüne reisciyiz artık hocam girse bile bize giren girdi artık ölümüneNeden katılmak istiyosun hocam
Tahmini trollden ne zaman ban yiyorsunHocam sevdiğim kız var ya CHP gençlik kollarına katılmış benimde arkamda güç olması lazım ölümüne reisciyiz artık hocam girse bile bize giren girdi artık ölümüne
Sevdiğin kızı keşke tanısak da uyarsak senin kafadaki biriyle çıkmaması çok hayırlı olacaktır.Hocam sevdiğim kız var ya CHP gençlik kollarına katılmış benimde arkamda güç olması lazım ölümüne reisciyiz artık hocam girse bile bize giren girdi artık ölümüne
@Furkyyyİstanbul Fatih'te oturuyorum
Hocam sen daha Geçen sevdiğin ve Nerde olduğunu bilmedigin bir kız belki görür diye buraya tüm hislerini Döken aşk ilan eden Eleman degilmisin ne ara başka kız buldun sevdiğin kişilere olan bağını/sadakatini Tebrik ederim.Hocam sevdiğim kız var ya CHP gençlik kollarına katılmış benimde arkamda güç olması lazım ölümüne reisciyiz artık hocam girse bile bize giren girdi artık ölümüne
o zaman zeka geriliği var sen de gelmiş sevdiğim kız chp gençlik kollarında benim de arkama güç almam lazım lan bi uza şurdan sen hayatın boyunca hiç bir şey olamayacaksınTrol morol değil A.. her şeye trol demeyin