B Bugrab 80+ Katılım 28 Nisan 2023 Mesajlar 199 Reaksiyon skoru 15 14 Mayıs 2024 #1 yurtdışından satın aldığım ak820 pro mekanik klavyem bugün elime ulaşdı fakat nasıl şarj edeceğimi bilmiyorum yardıım edin.
yurtdışından satın aldığım ak820 pro mekanik klavyem bugün elime ulaşdı fakat nasıl şarj edeceğimi bilmiyorum yardıım edin.
T Teykage 80+ Silver Katılım 27 Aralık 2023 Mesajlar 3,388 Reaksiyon skoru 1,213 14 Mayıs 2024 #2 Bildiğin kabloyu önce güç kaynağına sonra klavyedeki Type C girişine takacaksın ekstra bir şey yapmana gerek yok. Güç kaynağı olarak ister bilgisayarını ister adaptör kullan. Son düzenleme: 14 Mayıs 2024
Bildiğin kabloyu önce güç kaynağına sonra klavyedeki Type C girişine takacaksın ekstra bir şey yapmana gerek yok. Güç kaynağı olarak ister bilgisayarını ister adaptör kullan.
.YUNUS. 80+ Bronze Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 755 Reaksiyon skoru 216 14 Mayıs 2024 #3 Bugrab yazmış: yurtdışından satın aldığım ak820 pro mekanik klavyem bugün elime ulaşdı fakat nasıl şarj edeceğimi bilmiyorum yardıım edin. Devamı için tıklayın... hocam telefonu nasıl şarj ediyorsan onun gibi işte PC de USB yerine bağla aksam. sabaha kadar kalsın tamam işte
Bugrab yazmış: yurtdışından satın aldığım ak820 pro mekanik klavyem bugün elime ulaşdı fakat nasıl şarj edeceğimi bilmiyorum yardıım edin. Devamı için tıklayın... hocam telefonu nasıl şarj ediyorsan onun gibi işte PC de USB yerine bağla aksam. sabaha kadar kalsın tamam işte