Neler Yeni

Çözüldü✓ AK820 pro TFT screen

ThePercy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Emir ÖZGENÇ
Bu TFT ekranına GIF yükleme olayı sadece kablo ile bağlıyken mi oluyor 2.4G üzerinden kullanırken çalışmıyor mu?

İgito

80+ Bronze
Bu TFT ekranına GIF yükleme olayı sadece kablo ile bağlıyken mi oluyor 2.4G üzerinden kullanırken çalışmıyor mu?
hocam kablo takılıyken yükleniyor kablosuzda en son ne yüklediysen o oynatılıyor kablosuzda gif yükleme olmuyor

ThePercy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Emir ÖZGENÇ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam kablodayken GIF'i yükledim fakat 2.4g'ye geçtiğimde yine o şarj kısmını gösteren ekran geliyor GIF gözükmüyor. 2.4g ile bağlıyken uygulamasını açtıp GIF'i seçmek istersem de uygulamadaki TFT ekran kısmı görünmüyor

İgito

80+ Bronze
Hocam kablodayken GIF'i yükledim fakat 2.4g'ye geçtiğimde yine o şarj kısmını gösteren ekran geliyor GIF gözükmüyor. 2.4g ile bağlıyken uygulamasını açtıp GIF'i seçmek istersem de uygulamadaki TFT ekran kısmı görünmüyor
hocam fn + ses tekerleğine basarsanız klavyede ışıklar kırmızı yanıp sönecek ondan sonra tekerleği döndürüp ekranı kontrol edebiliyorsunuz

ThePercy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Emir ÖZGENÇ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam vallahi çok sağol ya:blobdance:

İgito

80+ Bronze
hocam fn + ses tekerleğine basarsanız klavyede ışıklar kırmızı yanıp sönecek ondan sonra tekerleği döndürüp ekranı kontrol edebiliyorsunuz
eğer yeniden fn + ses tekerleğine basarsanız yine ışıklar yanıp sönecek bu seferde ekran kontrolü yerine bilgisayarın sesini açıp kapatabilirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam vallahi çok sağol ya:blobdance:
rica ederim hocam bende ak820 pro kullanıyorum sorunuz olursa etiketleyebilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,407
Üyeler
167,837
Son üye
kmrlp
Top Bottom