Neler Yeni

Akame ga Kill! hakkında(spoiler)

Alposki

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,527
İsim
Alp Yalçın
bu konu Akame ga Kill animesi hakkındaki düşüncelerinizi merak ettiğim için açıldı.
Yaklaşık 2 saat önce falan bitirdim animeyi, beğendim ama ana karakterin ölmesini anlayamadım maalesef
Sizin bu anime hakkında düşünceleriniz neler?

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
bu konu Akame ga Kill animesi hakkındaki düşüncelerini merak ettiğim için açıldı yaklaşık 2 saat önce falan bitirdiğim animeyi beğendim ama ana karakterin ölmesini anlayamadım maalesef sizin düşünceleriniz neler bu anime hakkında?
Bu animeyi izlemeye başlıyorum.

Alposki

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,527
İsim
Alp Yalçın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sıkıntı olmaz ben one punch man'ın 2.sezon 1.bölümünü izleyeceğim diye yanlışlıkla son bölümü izleyip animeyi baştan izleyebilen bir adamım:D
:D bende bu animenin sonunu biliyordum yanlışlıkla forumda bir arkadaş vermişti fakat çok beğenilince genede izledim fakat spoiler yediği hatırlamandan izledim ve genede beni etkiledi fakat sonuçta spoiler ı sevmem zevki kaçırıyor...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sıkıntı olmaz ben one punch man'ın 2.sezon 1.bölümünü izleyeceğim diye yanlışlıkla son bölümü izleyip animeyi baştan izleyebilen bir adamım:D
ama kullandığımı sanıyordum fakat 3 kere fakat kullanmışım yine fakat kullandım bu cümlede

Alposki

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,527
İsim
Alp Yalçın
Görmemişim benim hatam
kusura bakma çok sert yaklaştım nedeni bende spoiler yemekten nefret ederim hatta bu animenin sonunun spoilerini yedim o yüzden başka insanlar yemesin diye başlığa spoiler yazdım kusura bakma dediğim gibi sert bir tepki verdim

bodmes

80+ Gold
En İyi Cevap
5
kusura bakma çok sert yaklaştım nedeni bende spoiler yemekten nefret ederim hatta bu animenin sonunun spoilerini yedim o yüzden başka insanlar yemesin diye başlığa spoiler yazdım kusura bakma dediğim gibi sert bir tepki verdim
Önemli değil.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Spoiler olması gerektiği şekilde güncellendi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,846
Üyeler
163,564
Son üye
amizkaraesk𝑖
Top Bottom