incursio iyi hoşta ben ana karakterimizin kendine özel bir eseri olmasını isterdim ya anime boyunca onu ümit ettimHarika bir anime arada youtube a girip incursioooo dönüşümü videosunu izleyip gaza geliyorum.
Reis işte kanatlı forma geliştirdi oda yetti banaincursio iyi hoşta ben ana karakterimizin kendine özel bir eseri olmasını isterdim ya anime boyunca onu ümit ettim
o kanatlı formu benimde cidden aşırı hoşuma gittiReis işte kanatlı forma geliştirdi oda yetti bana
şok editör derken anlayamadım?Şok editor işte bir animeden daha ne isteyem
güzel anime ya cidden karakterleri ve konusu olsun5 kere izledim , her yıl izliyorum aynı tadı veriyor
anlatmaya gerek yok görüyorsunuzReis işte kanatlı forma geliştirdi oda yetti bana
Ediyor yazmak istedimo kanatlı formu benimde cidden aşırı hoşuma gitti
Mesaj otomatik birleştirildi:
şok editör derken anlayamadım?
BAk tüylerim diken diken oldu birde bunun amv yapmışlar ilk sırada çıkıyor cidden adam cuk oturtmuş müzüğügüzel anime ya cidden karakterleri ve konusu olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
anlatmaya gerek yok görüyorsunuz
anladım bir harfin önemiEdiyor yazmak istedim
evet onu gördüm oda süper ama ben dediğim gibi kendine özel eseri olsa daha iyi olur diye düşündümBAk tüylerim diken diken oldu birde bunun amv yapmışlar ilk sırada çıkıyor cidden adam cuk oturtmuş müzüğü
mangası farklı mı ciddi misin türkçe versiyonu var mı? tatsumi ana karakter değil mi onda?Manga ile anime ortalarda değişiyor eğer mangayı okursan çok daha iyi olur anime de tatsumi ana karakter gibi tanıtılıyor(zaten mangada da öylede), ve birden serinin adı akame ga kill oldu diye tatsumiyi öldürüyorlar