Akame ga Kill! hakkında(spoiler)

Alposki

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,534
bu konu Akame ga Kill animesi hakkındaki düşüncelerinizi merak ettiğim için açıldı.
Yaklaşık 2 saat önce falan bitirdim animeyi, beğendim ama ana karakterin ölmesini anlayamadım maalesef
Sizin bu anime hakkında düşünceleriniz neler?

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:
bu konu Akame ga Kill animesi hakkındaki düşüncelerini merak ettiğim için açıldı yaklaşık 2 saat önce falan bitirdiğim animeyi beğendim ama ana karakterin ölmesini anlayamadım maalesef sizin düşünceleriniz neler bu anime hakkında?
Bu animeyi izlemeye başlıyorum.

animenin adı Akame ga Kill
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

izlemediysen izle de spoiler verdim sıkıntı olmaz mı?
Sıkıntı olmaz ben one punch man'ın 2.sezon 1.bölümünü izleyeceğim diye yanlışlıkla son bölümü izleyip animeyi baştan izleyebilen bir adamım:D

Sıkıntı olmaz ben one punch man'ın 2.sezon 1.bölümünü izleyeceğim diye yanlışlıkla son bölümü izleyip animeyi baştan izleyebilen bir adamım:D
:D bende bu animenin sonunu biliyordum yanlışlıkla forumda bir arkadaş vermişti fakat çok beğenilince genede izledim fakat spoiler yediği hatırlamandan izledim ve genede beni etkiledi fakat sonuçta spoiler ı sevmem zevki kaçırıyor...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ama kullandığımı sanıyordum fakat 3 kere fakat kullanmışım yine fakat kullandım bu cümlede

Görmemişim benim hatam
kusura bakma çok sert yaklaştım nedeni bende spoiler yemekten nefret ederim hatta bu animenin sonunun spoilerini yedim o yüzden başka insanlar yemesin diye başlığa spoiler yazdım kusura bakma dediğim gibi sert bir tepki verdim

kusura bakma çok sert yaklaştım nedeni bende spoiler yemekten nefret ederim hatta bu animenin sonunun spoilerini yedim o yüzden başka insanlar yemesin diye başlığa spoiler yazdım kusura bakma dediğim gibi sert bir tepki verdim
Önemli değil.

Spoiler olması gerektiği şekilde güncellendi.

Geri