Neler Yeni

🔥 AKARYAKIT FİYATLARI UÇTU! SIVI YAĞI GEÇTİ🔥

nurettinsevinc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
390
İsim
Nurettin Sevinç
Eee Gabarda petrol bulduk diye bağıranlar vardı :ROFLMAO: Ülkemiz sadece vergiyle dönüyor.

Andromakhe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
AAAAA
İlgilendiği Kategoriler
Anime / Tarih /Eğitim / Siyaset / Teknoloji
Ben hep 50 TL'lik alıyorum

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm
Akaryakıtta ÖTV tutarlarını artıran karar Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe girdi. Yayımlanan kararla bazı ürünlerde litre başına 5 lira artış öngörülüyor. Kararla ilgili yapılan açıklamada, "Bugün yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile akaryakıt ürünlerinden alınan ve yaklaşık 7 yıldır artırılmamış olan maktu ÖTV tutarları; benzinde ve motorinde 5 TL, LPG de 4 TL, diğer ürünlerde de bu ürünlerin ÖTV tutarlarında yapılan artış oranları esas alınarak artış yapılmıştır" denildi.

BU GECE BİZİM İLÇEDE ÇEKTİĞİM GÖRÜNTÜ
BİR LİTRE AYÇİÇEK YAĞININ FİYATINI GEÇTİ. DAHA NELER GÖRECEĞİZ

Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
Bazı yerlerde olay oldu yakıt vermemişler doğrumu bazı istasyonlarda.

Hasan344

80+ Gold
Umarım daha da artar. puhahahahahah

eyvazali

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ali Kemal
İnsanımız ağzını açtığında yabancılara gavur derler fakat o gavur dedikleri insanlar bizim gibi müslümanım diye geçinenlerden daha vicdanlı, daha çok vatansever, çok daha dinlerinin emrettiklerini yerine getirir, çalmaz çırpmaz halkını soymaz. Say say bitmez esasında gavur dedikleri insanlar bizden daha çok müslümanlığın emrettiklerini yerine getiriyor, bizimkiler müslümanlığı sadece namaz kılmaktan ibaret zannediyor. Maalesef durumun özeti bana göre böyle. Katılanada katılmayanada saygı duyarım.

NightWish2434

80+ Silver
Akaryakıtta ÖTV tutarlarını artıran karar Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe girdi. Yayımlanan kararla bazı ürünlerde litre başına 5 lira artış öngörülüyor. Kararla ilgili yapılan açıklamada, "Bugün yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile akaryakıt ürünlerinden alınan ve yaklaşık 7 yıldır artırılmamış olan maktu ÖTV tutarları; benzinde ve motorinde 5 TL, LPG de 4 TL, diğer ürünlerde de bu ürünlerin ÖTV tutarlarında yapılan artış oranları esas alınarak artış yapılmıştır" denildi.

BU GECE BİZİM İLÇEDE ÇEKTİĞİM GÖRÜNTÜ
BİR LİTRE AYÇİÇEK YAĞININ FİYATINI GEÇTİ. DAHA NELER GÖRECEĞİZ

Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
6450d28e50acca1cb0689015.jpg

Öz peygamber ya (!)

warymajesty

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
yunus günaydın
Bu daha bir şey degil. Elektriğe de gelecek ÖTV vs. Elektronik aletlere gelecek özellikle telefon ve oyun konsollarina. Yakın zamanda telefona ve oyun konsollari gamepadlere zam yolda haberiniz olsun
Zaten telefon alırken devlete 1 tane daha alıyoruz. Ne olacak 2 tane daha mı alıcaz? :D

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,368
İsim
Berk
aman ne yazıyorum ben yaaa

warymajesty

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
yunus günaydın
Bu daha bir şey degil. Elektriğe de gelecek ÖTV vs. Elektronik aletlere gelecek özellikle telefon ve oyun konsollarina. Yakın zamanda telefona ve oyun konsollari gamepadlere zam yolda haberiniz olsun

Ekler

• Ekran görüntüsü 2023-07-16 113643.png
    Ekran görüntüsü 2023-07-16 113643.png
    60 KB · Hit: 43
Top Bottom