Neler Yeni

Akbank Hacklendi mi ? Paralar güvende mi ?

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Sorun şu ki eth popülerleşirse transfer ücretleri çooook azalacak şu an bile çok az.
Yani aracıların şu an hiçbir işlevi yok kriptoda 🥰 o yüzden kripto popülerleşmeli diyoruz.
Ayrıca boşa atıp tutmuyorum şu floodu okursan tarih boyunca duran 12 saat btcnin neden durduğunu anlarsın
Onun dışında hiç durmadı durmayacak kolay kolay da
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben alakası var demedim kankam. Her cümlemde "aracı" şirket dedim zaten. Ayrıca kriptonun popülerleşmesine karşı bir şey de demedim. (Hatta bu görüşü ben de destekliyorum.) Benim dediğim bu konuya çökmeden dolayı bu şekilde cevap vermek mantıklı değil dedim. Çünkü yaygınlaşmasının sebebi bu olamaz
Aracılar yok hükmünde hocam binance şu an boş bir platform. Altın borsası çökünce altın transferi duruyor mu Allah rızası için.

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Ayrıca boşa atıp tutmuyorum şu floodu okursan tarih boyunca duran 12 saat btcnin neden durduğunu anlarsın
La ben duracak demedim ki gerçekten yazdıklarımı yanlış anlıyorsun 🤣🤣

Aracılar yok hükmünde hocam binance şu an boş bir platform. Altın borsası çökünce altın transferi duruyor mu Allah rızası için.
Tekrar diyorum ben piyasa duracak demedim. Ben seni anladım. Şuan senin fikrine karşı bir şey demişim gibi anladın ve ondan dolayı yazdıklarımı anlamak istediğin şekilde anlıyorsun. Bir daha sakin bir kafayla sırayla dediklerimi okursun bay bay.😊😊😊

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
La ben duracak demedim ki gerçekten yazdıklarımı yanlış anlıyorsun 🤣🤣

Tekrar diyorum ben piyasa duracak demedim. Ben seni anladım. Şuan senin fikrine karşı bir şey demişim gibi anladın ve ondan dolayı yazdıklarımı anlamak istediğin şekilde anlıyorsun. Bir daha sakin bir kafayla sırayla dediklerimi okursun bay bay.😊😊😊
Hocam bilgin yanlış ve ısrarla devam ediyorsun. Ben diyorum ki borsalar, merkeziyetli olanlar, bankalar her zaman için paranı alıp kaçırma riskine sahiptir ama merkeziyetsiz kriptolarda bu yok. Binance sadece trade yapmak için bir aracı nasıl ki altının borsası varsa kriptonun da borsası var. Kripto al satının durmasının imkanı yok o da bankacılık sisteminin açığını kapatıyor.

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Hocam bilgin yanlış ve ısrarla devam ediyorsun. Ben diyorum ki borsalar, merkeziyetli olanlar, bankalar her zaman için paranı alıp kaçırma riskine sahiptir ama merkeziyetsiz kriptolarda bu yok. Binance sadece trade yapmak için bir aracı nasıl ki altının borsası varsa kriptonun da borsası var. Kripto al satının durmasının imkanı yok o da bankacılık sisteminin açığını kapatıyor.
Hocam ben bir bilgi vermiyorum ki. Ayni şeyi diyoruz 🤣🤣

Natsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Emrullah Baykan
Teknik bir arıza falan değil. Sizce siber saldırı olduğunu kabul edebilirler mi? Onca yatırımcının bütçesini ellerinde tutuyorlar ve güvenlerini kaybetmetleri demek hisselerinin düşmesi demektir.

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Teknik bir arıza falan değil. Sizce siber saldırı olduğunu kabul edebilirler mi? Onca yatırımcının bütçesini ellerinde tutuyorlar ve güvenlerini kaybetmetleri demek hisselerinin düşmesi demektir.
Senin içeride yazılım ekibinde arkadaşın var mı ? Eğer çalışana yanlış bilgi verilmediyse siber saldırıdan kaynaklı değil :) İçeriden bilgi haberin olsun. Bir de attığım videoyu 15 dakika izler misin ? Anlarsın demek istediğimi.

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
millet takır takır ziraate geçiyordu en son :D

Natsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Emrullah Baykan
Senin içeride yazılım ekibinde arkadaşın var mı ? Eğer çalışana yanlış bilgi verilmediyse siber saldırıdan kaynaklı değil :) İçeriden bilgi haberin olsun.
Dış ticaretle uğraşıyorum ve finansal işlemler işimin büyük bir kısmını oluşturuyor. Türkiye Bankalar Birliği üyeleriyle kağıt imzalıyorum sence yazılım ekibinde bir tanıdığa ihtiyacım var mı? :)

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Dış ticaretle uğraşıyorum ve finansal işlemler işimin büyük bir kısmını oluşturuyor. Türkiye Bankalar Birliği üyeleriyle kağıt imzalıyorum sence yazılım ekibinde bir tanıdığa ihtiyacım var mı? :)
Konuştuğun şeylerin arkasında bir dayanak olmalı. Tahmin değil. Ben direk içeriden yazılımcı arkadaşımdan bilgi aldım. Yani sanki benim dediğimin doğru olma ihtimali daha yüksek ne dersin:) Hatta ek bilgi de vereyim.Almanya dan özel ekip getirtmişler.

Ha bir de benim işim de yazılım. Haberin olsun yani

Natsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Emrullah Baykan
Konuştuğun şeylerin arkasında bir dayanak olmalı. Tahmin değil. Ben direk içeriden yazılımcı arkadaşımdan bilgi aldım. Yani sanki benim dediğimin doğru olma ihtimali daha yüksek ne dersin:) Hatta ek bilgi de vereyim.Almanya dan özel ekip getirtmişler.

Ha bir de benim işim de yazılım. Haberin olsun yani
Cümlem pek tahmin üzerine değildi aslında. Bana gelen bilgi bu ve bu sebeple muhasebe işlemlerim bir hayli gecikti. Kaynaklarım sürekli muhattap olduğum, banka sektörünün içinde olan bireyler. Yinede yazılım personelleri işin bizzat içinde olan insanlar. Önümü iliklerim,doğrudur.

Top Bottom