Neler Yeni

Akbank Hacklendi mi ? Paralar güvende mi ?

MeereeY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
857
İsim
Ömer Efe Yalçın
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, yazılım
Arkadaşlar basit bir şekilde terim kullanmadan anlatacağım. Detaylı bilgi isteyen arkadaşlar bu videoyu izleyebilir. Güzelce açıklamış.
Sorumuza gelecek olursak.
Herhangi bir hack'lenme söz konusu değil. veri tabanında update yapılırken bir sıkıntı çıktı. (Bu en basit böyle açıklanır. Bu işten anlayan arkadaşlar linçlemeyin 😂)Veri tabanında sıkıntı çıkınca örneğin o veri tabanına bağlı mobil uygulama bir sorgu gönderiyor. Ama cevap gelmiyor. Öyle olunca da hata veriyor. Durum bu. Paralarınız güvende yani.
Aç kaldım

Beratic

80+
Allahtan fakirim de bankayla falan işim yok

AdomSegat

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Adem oku
Babam Allahtan 1 Ay Önce Garanti'ye Geçti

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Coinler çöker demek istemedim. Coin almamızı sağlayan aracı sitelerin (Binance gibi) çökebileceğini belirttim.
Sorun şu ki anlamıyorsun : coin almanın tek yolu borsalar değil. Örneğin sen elindeki altınları borsadan mı alıyorsun? Hayır.

Ama altınları borsada da trade edebilirsiniz ucuza ve hızlı elbette borsaların çökme ihtimali var. Peki altının değerini kim belirliyor? Arz talep ve el içi takaslar.

İleride kriptolar yaygınlaşınca örneğin bir hizmet yaptın ve 1 eth ödeme aldın. Artık bu eth senindir ve soğuk cüzdanındadır. Ona senin dışında kimse dokunamaz. Yine para kazanmak istersen gider trade edersin o ayrı ama bu kriptoların kendi altyapısının borsalarla alakası yok. Bunu anlatıyorum. Biraz yanlış biliyorsunuz.

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Sorun şu ki anlamıyorsun : coin almanın tek yolu borsalar değil. Örneğin sen elindeki altınları borsadan mı alıyorsun? Hayır.

Ama altınları borsada da trade edebilirsiniz ucuza ve hızlı elbette borsaların çökme ihtimali var. Peki altının değerini kim belirliyor? Arz talep ve el içi takaslar.

İleride kriptolar yaygınlaşınca örneğin bir hizmet yaptın ve 1 eth ödeme aldın. Artık bu eth senindir ve soğuk cüzdanındadır. Ona senin dışında kimse dokunamaz. Yine para kazanmak istersen gider trade edersin o ayrı ama bu kriptoların kendi altyapısının borsalarla alakası yok. Bunu anlatıyorum. Biraz yanlış biliyorsunuz.
E tamam işte aynı şeyden bahsediyoruz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Babam Allahtan 1 Ay Önce Garanti'ye Geçti
Paralar gitmedi 🤣🤣

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
E tamam işte aynı şeyden bahsediyoruz
Binance vs nin kripto ile alakası yok. Sen ödemelerini binance ile değil defi vs ile alıyorsun ve bunların çökme ihtimali sıfıra yakın çünkü merkeziyetsiz.

Yani madenciler kazım yapınca binancedeki tradeleri onaylamıyor kriptonum kendi sistemini onaylıyor.

Binance bildiğin merkeziyetli bir borsa yani fişi çekerse borsadakiler yanar. Soğuk cüzdanda ise paran yanmaz.
Bu konularda bilgilenmek istersen özgür demirtaşın 3 videosunu izleyebilir ve alttaki Twitter hesabını takşp edebilirsşn iyi günler kardeşim.

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Binance vs nin kripto ile alakası yok. Sen ödemelerini binance ile değil defi vs ile alıyorsun ve bunların çökme ihtimali sıfıra yakın çünkü merkeziyetsiz.

Yani madenciler kazım yapınca binancedeki tradeleri onaylamıyor kriptonum kendi sistemini onaylıyor.

Binance bildiğin merkeziyetli bir borsa yani fişi çekerse borsadakiler yanar. Soğuk cüzdanda ise paran yanmaz.
Bu konularda bilgilenmek istersen özgür demirtaşın 3 videosunu izleyebilir ve alttaki Twitter hesabını takşp edebilirsşn iyi günler kardeşim.
Tamam da kankam bu olayda da birilerin parası yanmadı. Tekrar diyorum aslında aynı şeyden bahsediyoruz. Benim konusunu açtığım durumda da para yanmadı senin dediğin de de para yanması durumu yok. Sadece daha kolay bir şekilde alım yapmayı sağlayan aracı siteler çökebilir dedim.(Akbank uyg, atmsi veya binance gibi)

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Tamam da kankam bu olayda da birilerin parası yanmadı. Tekrar diyorum aslında aynı şeyden bahsediyoruz. Benim konusunu açtığım durumda da para yanmadı senin dediğin de de para yanması durumu yok. Sadece daha kolay bir şekilde alım yapmayı sağlayan aracı siteler çökebilir dedim.(Akbank uyg, atmsi veya binance gibi)
Sorun şu ki eth popülerleşirse transfer ücretleri çooook azalacak şu an bile çok az.
Yani aracıların şu an hiçbir işlevi yok kriptoda 🥰 o yüzden kripto popülerleşmeli diyoruz.

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Sorun şu ki eth popülerleşirse transfer ücretleri çooook azalacak şu an bile çok az.
Yani aracıların şu an hiçbir işlevi yok kriptoda 🥰 o yüzden kripto popülerleşmeli diyoruz.
Ben alakası var demedim kankam. Her cümlemde "aracı" şirket dedim zaten. Ayrıca kriptonun popülerleşmesine karşı bir şey de demedim. (Hatta bu görüşü ben de destekliyorum.) Benim dediğim bu konuya çökmeden dolayı bu şekilde cevap vermek mantıklı değil dedim. Çünkü yaygınlaşmasının sebebi bu olamaz

Allah'ın Kulu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Eğer faiz olayı felan varsa örneğin kredinin son ödeme günüdür. Geçerse faiz vardır. Bu durumlar görülmeyecekmiş.
Sen beni yanlış anladın bankadan bahsediyorum kredi faizleri yüksek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,032,725
Üyeler
163,708
Son üye
CytQe